Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί στην πόλη Κορόβα της Αυστραλίας όταν βρήκαν το νεκρό σώμα ενός βρέφους μέσα σε μια κατάψυξη τυλιγμένο σε πλαστικό σαν να είναι προϊόν. Για την υπόθεση συνελήφθη μια 40χρονη γυναίκα η οποία ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

Η αστυνομία έκανε τη φρίκη ανακάλυψη το βράδυ της Τετάρτης 19/1 καθώς ερεύνησε ένα σπίτι στην Κορόβα, 60 χιλιόμετρα δυτικά του Άλμπουρι, μετά από αναφορές για ένα βρέφος που εξαφανίστηκε.

Οι γείτονες ανέφεραν ότι άκουσαν μια δυνατή κραυγή από το σπίτι της Church Street αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Η γυναίκα συνελήφθη στο σημείο. Οι ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών έχουν ξεκινήσει τώρα έρευνα και το σπίτι διερευνάται από ειδικούς ιατροδικαστές. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η σχέση της γυναίκας που αρχικά συνελήφθη με το βρέφος.

Κορδέλα της αστυνομίας στην Αυστραλία

Μυστήριο με την εμπλοκή της γυναίκας και τις συνθήκες θανάτου του μωρού

Όπως μετέδωσε η Daily Mail h γυναίκα μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Άλμπουρι και βοηθούσε την αστυνομία στις έρευνες πριν αφεθεί ελεύθερη.

Το πτώμα βρέθηκε στις 10 μ.μ. αφού οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από μέλος της οικογένειας το οποίο εξέφρασε ανησυχίες για την κατάσταση του μωρού. «Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι και εντόπισαν το πτώμα ενός παιδιού», είπε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της NSW. «Οι έρευνες συνεχίζονται».

Τοπικοί ντετέκτιβ με τη βοήθεια της Ομάδας Ανθρωποκτονιών της Κρατικής Διοίκησης Εγκλήματος δημιούργησαν την Strike Force Walumil για να ερευνήσουν τον θάνατο του παιδιού. Θα διενεργηθεί νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.