Νέα στοιχεία από το μαύρο κουτί της μοιραίας πτήσης της Germanwings

Ο Λούμπιτς φαίνεται πως προσπάθησε να σώσει το αεροσκάφος την τελευταία στιγμή


ΚΟΣΜΟΣ
16:27
07/05/2015
Νέα στοιχεία από το μαύρο κουτί της μοιραίας πτήσης της Germanwings
1
loading

Ο Αντρέας Λούμπιτς, ο οποίος πιστεύεται ότι στις 24 Μαρτίου οδήγησε σκοπίμως στη συντριβή του αεροσκάφος της Germanwings στις Γαλλικές Άλπεις με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι 150 επιβαίνοντες σε αυτό, ίσως να προσπάθησε να βγάλει το αεροσκάφος από τη μοιραία τροχιά, δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή.

Ενενηνταριά δευτερόλεπτα πριν το μοιραίο Airbus συντριβεί στην βουνοπλαγιά, ο Λούμπιτς προσπάθησε να παρακάμψει τον αυτόματο μηχανισμό καθόδου που είχε ενεργοποιήσει, όπως αποκαλύπτουν νέα στοιχεία από το μαύρο κουτί. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα που παρουσιάζουν τις αποκαλύψεις, ο συγκυβερνήτης ίσως άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή και θέλησε να αποτρέψει την τραγωδία.

Ο 28χρονος Λούμπιτς, ο οποίος έπασχε από κατάθλιψη και εμφάνιζε αυτοκτονικές σκέψεις, κλείδωσε έξω από το κόκπιτ τον πιλότο Patrick Sondenheimer όταν ο τελευταίος βγήκε για σωματική ανάγκη, και έθεσε το αεροσκάφος σε τροχιά θανάτου.

Αλλά σύμφωνα με Γάλλους ερευνητές, επιχείρησε να πάρει τον έλεγχο της καταραμένης πτήσης της Germanwings, λίγο πριν το μοιραίο. «Μεταξύ των λεπτών 10:39:33 και 10:40:07, καταγράφηκε μια κίνηση από τη πλευρά του συγκυβερνήτη ο οποίος σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του αεροσκάφους, αλλά η προσπάθειά του δεν ήταν αρκετά ισχυρή ώστε να απενεργοποιήσει τον αυτόματο πιλότο, αναφέρει η έκθεση.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Thanatos

    σας ταχω γραψει , δεν ειναι απλα οπως η φυλλαδα μπιλντ τα παρουσιασε
    το φρικιο μπορει νακανε πειραματα πτησης αλλα βούτα δεν εκανε...
    long play αυτοκτονια με ενεργο τον αυτοματο δεν το χωραει νους..... τι εγινε το μουσι βιντεο με σκηνες πανικου στους επιβατες;;;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει