Είναι η εποχή των γάμων στην Ινδία και τα ζευγάρια αναζητούν καινοτόμους τρόπους για να κάνουν την τελετή τους μια μεγαλειώδη υπόθεση. Έχει σημειωθεί ότι οι διοργανωτές εκδηλώσεων σκέφτονται εντυπωσιακές ιδέες για τους γαμπρούς και τις νύφες ώστε να κάνουν την είσοδό τους. Από άρματα, περιστρεφόμενες πλατφόρμες και κούνιες, οι καλεσμένοι στους γάμους αυτές τις μέρες τα έχουν δει όλα.

Ένα ζευγάρι από το Raipur του Chhattisgarh τραυματίστηκε όταν ένα τέτοιο γαμήλιο κόλπο πήγε τρομερά στραβά, σύμφωνα με δημοσίευμα του news24.com. Ένα βίντεο με το περιστατικό έχει γίνει viral.

Το βίντεο δείχνει ένα μελλοντικό παντρεμένο ζευγάρι σε μια κούνια σε σχήμα οβάλ με πολλά πυροτεχνήματα γύρω από τη σκηνή και χορευτές στο παρασκήνιο.

Η τεράστια κυκλική κούνια που κρεμόταν από σχοινί στα 4 μέτρα ύψος θα ήταν το prop για να «ανοίξει» το ζευγάρι εντυπωσιακά το πάρτι που διοργάνωσε για τον γάμο του.

Ο σύζυγος και η σύζυγος όρθιοι πάνω στην κούνια, θα έμπαιναν εν μέσω χειροκροτημάτων και βεγγαλικών στην αίθουσα του πάρτι. Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, ξαφνικά ένα σχοινί της κούνιας χαλαρώνει επικίνδυνα και λίγα δευτερόλεπτα μετά κόβεται.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η κούνια με ένα σχοινί να την συγκρατεί να αναποδογυρίσει συμπαρασύροντας και τους νεόνυμφους. Όλοι τα έχασαν όταν τους είδαν να πέφτουν από τα 3,5 – 4 μέτρα.

Οι καλεσμένοι φαίνονται να πανικοβάλλονται και να τρέχουν προς τη σκηνή. Οι γυναίκες ούρλιαζαν και κάποιοι άνδρες προσπαθούσαν να ανοίξουν δρόμο μέσα στο πλήθος για να πλησιάσουν στο σημείο. Ακολούθησαν σκηνές πανικού μέχρι τελικά να διαπιστωθεί ότι το ζευγάρι δεν είχε πάθει το παραμικρό παρά μόνο κάποιους μικρούς μώλωπες.

Παραμερίζοντας την ατυχία, τα τελετουργικά του γάμου συνεχίστηκαν μετά από 30 λεπτά. Η εταιρεία που διοργάνωσε την τελετή, ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό αναλαμβάνοντας την ευθύνη. Υπάλληλος της, ανέφερε σχετικά: «Κανείς δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό. Η νύφη και ο γαμπρός είναι ασφαλείς».