Μία γυναίκα, χρήστης του TikTok και όπως αποδείχθηκε πολύ πιστή φίλη αποκάλυψε πώς πήρε την απόλυτη εκδίκηση από τον σύντροφο της κολλητής όταν ανακάλυψε ότι την απατά. Η χρήστης του Tiktok, Law, μοιράστηκε ακριβώς πώς έκανε τον άπιστο πρώην (πλέον) σύντροφο της καλύτερής της φίλης να πληρώσει για τα λάθη του.

Το πρώτο βήμα στο σχέδιό της ήταν να τον εντοπίσει. Είπε: «Έμαθα λοιπόν ότι ο φίλος της κολλητής μου την απατούσε και βρήκα το αυτοκίνητό του στο σπίτι της άλλης κοπέλας».

Παρατήρησε ότι ήταν παρκαρισμένο παράνομα και αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί.

«Δεν είχε κάρτα στάθμευσης, οπότε τηλεφώνησα και του ρυμούλκησαν το αυτοκίνητό του», είπε.

«Τώρα ας μείνει στο σπίτι της νέας του φίλης»

Το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 4 εκατομμύρια views και πάνω από μισό εκατομμύριο likes και οι σχολιαστές ένιωσαν δέος για την πίστη της Law στη φίλη της.

Η ίδια είπε «τώρα μπορεί να μείνει» στο σπίτι του νέου κοριτσιού, ενώ έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Και αυτό είναι να είσαι καλή φίλη».

«Όλοι χρειαζόμαστε φίλους σαν εσάς», είπε ένας σχολιαστής, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Παίρνεις το βραβείο BFF της χρονιάς!»

«Αν η φιλία δεν είναι σε αυτό το επίπεδο… δεν θέλω να την έχω», συμφώνησε ένας τρίτος.

Η Law συχνά φτιάχνει βίντεο με λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο δοκιμάζει τις σχέσεις για λογαριασμό φιλενάδων της παντού. Ελέγχει για να δει αν οι φίλοι τους είναι πιστοί και της ενημερώνει

Αποκαλεί τον εαυτό της ακόμη και «ντετέκτιβ απιστίας».