Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τη Μέγκαν Μαρκλ για «ασέβεια» προς τη βασίλισσα Ελισάβετ και τη βασιλική οικογένεια, ενώ είπε πως είναι χειριστική και χρησιμοποιεί με φρικτό τρόπο τον Χάρι, απομακρύνοντάς τον από την οικογένειά του. Σε συνέντευξή του στο GB News ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ επιτέθηκε στη Δούκισσα του Σάσεξ, ότι «δεν είμαι θαυμαστής της. Δεν ήμουν από την πρώτη μέρα. Νομίζω ότι ο Χάρι έχει χρησιμοποιηθεί φρικτά και κάποια μέρα θα το μετανιώσει».

«Έχει καταστρέψει τη σχέση του με την οικογένειά του»

«Θεωρώ ότι έχει καταστρέψει τη σχέση του με την οικογένειά του και βλάπτει τη Βασίλισσα» συμπλήρωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Απαντώντας στα σχόλια του παρουσιαστή του GB News, Nigel Farage, ότι η Μέγκαν Μαρκλ «προσπαθεί να κάνει πράγματα που νομίζω ότι είναι πολύ ακατάλληλα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τραμπ μιλάει για τη βασιλική οικογένεια. Μάλιστα, σύμφωνα με το GB News το έχει ασκήσει κριτική στη Μέγκαν και τον Χάρι σε πολλές περιπτώσεις. Μάλιστα το 2019 είχε πει «Δεν ήξερα ότι ήταν άσχημη», ενώ μετά την αποχώρηση του ζευγαριού από τη βασιλική οικογένεια το 2020 είχε εκφράσει την υποστήριξή του στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η συνέντευξη του Τραμπ έρχεται στον απόηχο νέων αποκαλύψεων για το Παλάτι ότι ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν εκείνος που ανησυχούσε για το χρώμα του δέρματος του μελλοντικού παιδιού του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, κάτι που ο ίδιος διέψευσε.