Ανοιχτό το ενδεχόμενο ήττας αλλά και αποχώρησής του άφησε για πρώτη φορά ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του ενώ παράλληλα υποσχέθηκε στον λαό του καλύτερες ημέρες.

Όπως μετέδωσε σε σχετικό του ρεπορτάζ το πρωί της Δευτέρας (15/11) ο ΣΚΑΪ ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε πως «οτιδήποτε καλό και όμορφο» αυτός και η κυβέρνησή του το βρήκαν το προστάτεψαν και το ανέπτυξαν. 

Μιλώντας για την Τροία ο Ταγίπ Ερντογάν όπως τόνισε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης δήλωσε «είναι το σύμβολο από το παρελθόν που εκπροσωπεί κι εμάς, όπως όλους τους λαούς που έζησαν στην Ανατολία. Η Ομήρου Ιλιάδα εξηγεί έναν αγώνα, που τα ίχνη του φτάνουν στο σήμερα».

Ο Ερντογάν υπόσχεται στον λαό καλύτερες μέρες

«Ας γκρεμίσουν οι επόμενοι όσα χτίσαμε»

«Αν ο λαός πει στο καλό κι έρθουν οι επόμενοι, ας γκρεμίσουν όσα χτίσαμε» είπε παράλληλα ο πρόεδρος της γειτονικής μας χώρας εστιάζοντας για πρώτη φορά στο ενδεχόμενο ήττας του και αποχώρησής του από την κυβέρνηση.

Κλείνοντας την ομιλία του ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν υποσχέθηκε στον τουρκικό λαό καλύτερες μέρες, παρόλο που η τουρκική οικονομία πάει από το κακό στο χειρότερο.