Η απόφαση να κάνουμε ένα τατουάζ πρέπει να είναι προϊόν σκέψης και μιας απόλυτα συνειδητής απόφασης. Στον κόσμο του τατού υπάρχει ένας άγραφος νόμος: Ποτέ μα ποτέ δεν χτυπάμε όνομα συντρόφου. Όσο σίγουροι και αν είμαστε για τη σχέση μας. Αυτόν τον άγραφο νόμο καταπάτησε μία TikToker και αλλά δεν το μετανιώνει.

Η Ashlyn Grace – που χρησιμοποιεί τις αντωνυμίες τους / τους – μπήκε στην εφαρμογή social media την περασμένη εβδομάδα για να μοιραστεί μια ιστορία σχετικά με την τεράστια μελάνωση.

Η 21χρονη δημοσίευσε ένα βίντεο με το κομμάτι του Lizzo «Rumors», συνοδευόμενο από κείμενο που έγραφε: «Άκουσα ότι έκανες ένα τατουάζ με το όνομα του πρώην σου και χωρίσατε μια εβδομάδα αργότερα».

Έξαλλοι οι followers της – «Αυτός που της χτύπησε το τατουάζ πρέπει να μπει φυλακή»

Οι ακόλουθοι της Grace κατέκλυσαν την ενότητα σχολίων του βίντεο, ζητώντας να δουν το τατουάζ το μελάνι.

«Μην ανησυχείτε, είναι λίγο μεγάλο», δήλωσε η κοπέλα λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη μεγάλη αποκάλυψη.

Οι θεατές έμειναν έκπληκτοι από τη λέξη «Alexander» που απλώνεται σε όλο το μήκος της σπονδυλικής της στήλης, από την κορυφή του λαιμού μέχρι την άκρη της ουράς της.

@..ashlyn.grace

Reply to @jennaquinoness his mom texts me sometimes to make sure i haven’t covered it yet #KFCSecretMenuHacks #SaveIt4TheEndZone #foryou #fyp #foryoupage

♬ original sound – ashlyn grace

«Όχι η γραμματοσειρά Times New Roman μεγέθους 48! Γιατί;» αναφώνησε ένας τρομαγμένος οπαδός.

«Ο καλλιτέχνης τατουάζ που το έκανε αυτό πρέπει να μπει φυλακή», είπε ένας άλλος

Άλλοι δήλωσαν ότι η κοπέλαθα έπρεπε να προσθέσει το επώνυμο ενός διάσημου Αλέξανδρου στη βάση του τατουάζ, ώστε να μην είναι πλέον ωδή σε έναν πρώην. Μερικές προτάσεις περιελάμβαναν τον Alexander Graham Bell, τον Alexander Hamilton και ακόμη και τον Μέγα Αλέξανδρο.

Ωστόσο η Grace είπε ότι δεν μετανιώνει καθόλου για το τατουάζ. «Σχεδόν ένα χρόνο μετά και ακόμα δεν το μετανιώνω. Έχουν περάσει 11 μήνες [και] δεν έχω ακόμα καμία ιδέα ή καμία επιθυμία να βρω κάποιον καλλιτέχνη για να το καλύψω»

Και δεν είναι η μόνη tikToker με ντροπιαστικ΄πο τατουάζ

Εν τω μεταξύ, η Grace δεν είναι η μόνη TikToker που έγινε viral μετά την επίδειξη μιας κακής χρονικής περιόδου.

Νωρίτερα φέτος, μια χρήστης αποκάλυψε ένα πολύ άβολο τατουάζ που είχε κάνει λίγο πριν την πανδημία του κορονοϊού.

Η γυναίκα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο έδειξε το τατουάζ της, το οποίο έγραφε: «Ριζοσπαστικά και με θάρρος, μην φοράτε μάσκα».

@wakaflockafloccar

#stitch with @hannanicbic I could NOT have had worse timing. #fyp #foryoupage #tattoo #worsttattoo #winner P.S. I’m not anti-mask I promise 🤦🏻‍♀️

♬ original sound – wakaflockafloccare

Δήλωσε: «Έτσι έκανα αυτό το τατουάζ – το ήθελα εδώ και μερικά χρόνια – σημαίνει βασικά να είσαι πιστή στον εαυτό σου και αληθινός και να μην προσποιείσαι κάτι που δεν είσαι… αλλά ΔΕΝ θα μπορούσα να είχα διαλέξει χειρότερο timing. Υστερόγραφο: ΅Δεν είμαι κατά της μάσκας, το υπόσχομαι”».