Τα social media δεν θέλουν και πολύ για να δημιουργήσουν ένα θέμα που θα φτάσει μέχρι το σημείο να αγγίξει την πολιτική χώρων μαζικής διασκέδασης για την ενδυμασία. Μία φωτογραφία ενός ζευγαριού που επισκέφτηκε μία Disney World στις ΗΠΑ έχει γίνει viral για όλους τους λάθος λόγους. Οι θυμωμένοι θαυμαστές της Disney ζητούν από τη διοίκηση να απαγορεύσει την ακατάλληλη ενδυμασία αφού ένα ζευγάρι φωτογραφήθηκε φορώντας μπλουζάκια με πικάντικο περιεχόμενο (σσ. εκτός και αν ήταν κάποιο πολύ ψαγμένο υπονοούμενο ή εμείς έχουμε πολύ πονηρό μυαλό. Εξίσου πιθανά).

Το Σαββατοκύριακο, οι θαυμαστές δημοσίευσαν μια φωτογραφία ενός ζευγαριού που φορούσε ασορτί άσπρα μπλουζάκια που είχαν το γνωστό D της Disney σε καλλιγραφία. Το ένα t-shirt έγραφε «Ήθελα το D», ενώ το άλλο έλεγε «Της έδωσα το D». Σαφής παραπομπή σε σεξουαλική πράξη. Τα μπλουζάκια πωλούνται στο Etsy και στο Amazon, προκάλεσαν θύελλα στο Twitter.

Έξαλλο το Twitter με τα μπλουζάκια

«D is for Don’t», έγραψε στο Twitter ο Sam Carter, ένας πρώην σχεδιαστής της Disney, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία του ζευγαριού με emoji κλόουν πάνω από τα πρόσωπά τους.

Ένας θαυμαστής απάντησε: «Αν απαγόρευαν την είσοδο σε ανθρώπους με τέτοια μπλουζάκια δεν θα μου φαινόταν παράλογο».

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος έγραψε: «Το D είναι για δυσφορία». «Κάπως δυσνόητο για να το φέρεις σε ένα θεματικό πάρκο», πρόσθεσε ένας άλλος θαυμαστής.

Μερικοί άνθρωποι απλώς απάντησαν με gif που κοινοποίησαν την αποδοκιμασία τους.

Αμερικανικά ΜΜΕ ζήτησαν από την Disney World και τη Disneyland κάποιο σχόλιο αλλά δεν έλαβαν απάντηση.Ωστόσο και τα δύο πάρκα αναφέρουν στους ιστότοπούς τους ότι έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν την είσοδο ή να απομακρύνουν οποιονδήποτε επισκέπτη φοράει ακατάλληλη ενδυμασία.

«Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την είσοδο ή να απομακρύνουμε οποιοδήποτε άτομο φοράει ενδυμασία που θεωρούμε ακατάλληλη ή ενδυμασία που θα μπορούσε να μειώσει την εμπειρία άλλων επισκεπτών», ανέφερε ο ιστότοπος της Disney World.