Παράλληλη εργασία σε σχολείο και καριέρα στο OnlyFans δύσκολα συνδυάζονται. Όλα στη ζωή κάποια στιγμή μαθαίνονται. Μια πρώην (πλέον) δασκάλα ντράπηκε που οι συνάδελφοί της ανακάλυψαν τη σελίδα της στο OnlyFans και παραιτήθηκε. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους πρώην συνεργάτες της να πληρώνουν για να βλέπουν τις σέξι πόζες της.

Η Έιμι Κουπς, από τη Βόρεια Καρολίνα, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη δουλειά της σε ένα σχολείο όταν έγινε μεγάλη φασαρία για το προφίλ της στη σελίδα.

Η 32χρονη, η οποία δίδασκε ιστορία σε παιδιά 13-14 ετών, τώρα κερδίζει μια περιουσία από τον συνδρομητικό ιστότοπο για ενήλικες.

Βγάζει 21.000 ευρώ το μήνα με τα έσοδα να έρχονται και από γονείς πρώην μαθητών της

Κερδίζει περίπου 21.000 ευρώ το μήνα πουλώντας σέξι φωτογραφίες – και ένα μέρος αυτών των μετρητών προέρχεται από τους πρώην συνεργάτες της. Αλλά όχι μόνο από αυτούς καθώς είδε ότι χρήματα πλήρωναν και γονείς των πρώην μαθητών της.

Η Έιμι, η οποία έχει χιλιάδες οπαδούς στη σελίδα της στο @amy.kupps93 στο Instagram, αποκάλυψε ότι έβγαλε πάνω από 8.000 ευρώ από τον πατέρα μιας πρώην μαθήτριάς της τους τελευταίους μήνες.

«Αφού έφυγα από το πόστο μου ως δασκάλα μου, ήμουν πραγματικά αναστατωμένη γιατί όλοι όσοι εργάζονταν εκεί έμοιαζαν να μου γυρίζουν την πλάτη. Ποτέ δεν περίμενα να ακούσω ξανά κάποιον από τους πρώην συναδέλφους μου και ντράπηκα τόσο πολύ που θα το έμαθαν μέσω κουτσομπολιού», είπε η κοπέλα.

«Έμεινα έκπληκτη όταν ένας από αυτούς έκανε check-in λίγες εβδομάδες μετά. Και σοκαρίστηκα ακόμα περισσότερο όταν μου είπε ότι είχαν εγγραφεί στο κανάλι μου στο OnlyFans. Με έκανε να αισθανθώ πραγματικά εκτίμηση».

πρώην δασκάλα στο OnlyFans

Η Έιμι πρόσθεσε: «Ένας από αυτούς μάλιστα μου είπε ότι η γυναίκα του ασχολήθηκε και θα παρακολουθούσαν μαζί το περιεχόμενό μου.

Η σταρ του OnlyFans θα μπορούσε να εξακολουθούσε να εργάζεται στο σχολείο αν ο πρώην της δεν αποκάλυπτε τη σέξι παράπλευρη ενασχόλησή της.

πρώην δασκάλα στο OnlyFans

Ωστοσο σημείωσε ότι «πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχώ, μιλάω στους πρώην συναδέλφους μου τώρα περισσότερο στο OnlyFans από ό, τι όταν δίδασκα-και επιπλέον, με πληρώνουν!»