Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που μια γυναίκα πέφτει από ένα μπαλκόνι, «την ώρα που έκανε σεξ» και προσγειώνεται στην οροφή ενός αυτοκινήτου.

Η γυναίκα μοιραζόταν μια άκρως προσωπική στιγμή με τον σύντροφό της όταν γλίστρησε από το μπαλκόνι διαμερίσματος στην Ταϊπέι και έπεσε πάνω στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο, σύμφωνα με τη Sun.

Το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου, καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας και σε αυτές φαίνεται η στιγμή που η γυναίκα πέφτει και προσγειώνεται στο αυτοκίνητο, το οποίο είναι παρκαρισμένο έξω από το κτίριο.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο δυνατή που η γυναίκα προκάλεσε ένα μεγάλο βαθούλωμα στην οροφή του οχήματος. Αμέσως μετά την πτώση, η γυναίκα φαίνεται να πιάνει τη μέση της και να την τρίβει.

«Άκουσα έναν δυνατό θόρυβο και εκείνη βρισκόταν ήδη στο καπό του αυτοκινήτου»

Στη συνέχεια, ο σύντροφός της, ο οποίος δεν φοράει μπλούζα, τρέχει να τη βοηθήσει, τη σηκώνει και τη φιλάει για να την παρηγορήσει.

Ένας σοκαρισμένος περαστικός που είδε το περιστατικό είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Περπατούσε και πήγαινα σπίτι μου όταν συνέβη. Δεν την είδα να πέφτει αλλά άκουσα έναν δυνατό θόρυβο και εκείνη βρισκόταν ήδη στο καπό του αυτοκινήτου.

Τότε έφτασε στο σημείο ένας άντρας και τη βοήθησε».

Η γυναίκα κατέβηκε τελικά με τη βοήθεια του συντρόφου της από την οροφή του αυτοκινήτου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε πως είχε τραυματιστεί στη μέση και χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο λίγες εβδομάδες. Η κατάστασή της πλέον χαρακτηρίζεται ως σταθερή.

Το ζευγάρι καλείται τώρα να πληρώσει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου για τις ζημιές που προκάλεσε σε αυτό. Το όχημα ανήκει σε ένα γείτονά τους, ο οποίος μένει στο ίδιο κτίριο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.