Μια ούτως ή άλλως αμφιλεγόμενη vlogger συνελήφθη στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ όταν ένα ηχητικό απόσπασμα που στάλθηκε στην αστυνομία την εμφανίζει να ομολογεί πως έκανε συχνά σεξ με τη μητέρα της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Christine Weston Chandler, γνωστή online ως Chris Chan, συνελήφθη την Κυριακή στο Ρίτσμοντ και κρατείται προφυλακισμένη.

«Κάναμε σεξ κάθε τρίτη νύχτα»: Προκλητική YouTuber συνελήφθη για αιμομιξία με τη μητέρα της

Το τοπικό γραφείο σερίφη επιβεβαίωσε μέσω Facebook ότι η Chandler κατηγορείται για αιμομιξία. Την αποκαλεί όμως «αυτός», καθώς η Chris Chan είναι διεμφυλική γυναίκα.

Ο σερίφης «έλαβε πληροφορίες για σεξουαλικά εγκλήματα κατά μέλους της οικογένειας», όπως δήλωσε.

PRESS RELEASEAugust 2nd, 2021TO: LOCAL MEDIA OUTLETSFROM: GREENE COUNTY SHERIFF’S OFFICE …

Posted by Greene County, Va. Sheriff's Office on Monday, August 2, 2021

Η 39χρονη, γνωστή επίσης στο ίντερνετ ως Sonichu, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 12 ετών για αιμομιξία. Η σύλληψη ήρθε από μια ηχογραφημένη τηλεφωνική συνομιλία της, στην οποία η Chandler παραδέχεται ότι κάνει σεξ με την 79χρονη μητέρα της, η οποία πάσχει από γεροντική άνοια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ABC.

Η Chandler λέει στο ηχητικό απόσπασμα ότι ήταν η μαμά της «αυτή που έκανε την πρώτη κίνηση», ομολογώντας ωστόσο πως η ηλικιωμένη «είναι σε σύγχυση» και «χρειάστηκαν μερικές δοκιμές» για να τα καταφέρουν να συνευρεθούν ερωτικά.

Λέει ακόμα πως «κάνουμε σεξ κάθε τρίτη νύχτα», είναι όμως σε «ελεύθερη σχέση».

Η Chandler φαίνεται να είναι αυτιστική, έτσι λένε τουλάχιστον τα ρεπορτάζ των αμερικανικών μέσων, και ακούγεται να λέει πως για το σεξ με τη μαμά της «ο Θεός είπε πως είναι εντάξει».