Ο Sebastian Michaelis είναι μια ξεχωριστή περίπτωση ανθρώπου. Είναι δοκιμαστής με εξειδίκευση στο τσάι, ο οποίος έχει ασφαλίσει τη… γλώσσα του για περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Michaelis, αμέσως μόλις αποφοίτησε από το Sussex University έχοντας πάρει από εκεί πτυχίο φιλοσοφίας, ένας από τους φίλους του του έστειλε μια αγγελία η οποία έγραφε:

«Σας αρέσει το τσάι; Σας αρέσουν τα τραγούδια; Έχετε πτυχίο;». Από τη στιγμή που ο Sebastian μπορούσε να απαντήσει ναι σε όλα, έκανε αίτηση για τη δουλειά και την πήρε. Έπειτα από πέντε χρόνια εκπαίδευσης, έγινε δοκιμαστής τσαγιού για την Tetley, τη μάρκα που έφερε τα φακελάκια τσαγιού στη Βρετανία στη δεκαετία του 1950.

«Πιθανότατα, ο οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει αυτό», λέει σύμφωνα με την εφημερίδα express. «Απλά πρέπει να πιεις εκατοντάδες φλιτζάνια με τσάι την ημέρα για πέντε χρόνια πριν μάθεις τα μυστικά», συμπληρώνει.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.