Δήλωνε σκεπτικιστής για το εμβόλιο του κορονοϊού και πριν χάσει τη ζωή του στα 34 χρόνια, ομολόγησε πως «αν μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο, θα το έκανα».

Ο Matthew Keenan πρόλαβε να πει στους φίλους του πως «μακάρι να είχα κάνει το εμβόλιο» πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο και καταλήξει στην εντατική. Δύο εβδομάδες μετά, ήταν νεκρός…

Είχε ενδοιασμούς για το εμβόλιο και πριν πεθάνει από κορονοϊό ευχόταν «να γύριζε τον χρόνο πίσω»

Η Dr Leanne Cheyne ήταν αυτή που μοιράστηκε τη φωτογραφία του τραγικού πατέρα μέσα από το νοσοκομείο του Μπράντφορντ της Αγγλίας.

Καλώντας τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο, η γιατρός έγραψε: «Ο Matthew συμφώνησε μαζί μου να μοιραστώ την ιστορία του. Ήταν 34 ετών, προπονητής ποδοσφαίρου και πατέρας. Δήλωνε δύσπιστος για το εμβόλιο μέχρι που κόλλησε κορονοϊό. Αν μπορούσε να γυρίσει πίσω τον χρόνο, θα το έκανε. Ο Matthew παλεύει για τη ζωή του… σώστε τη δική σας».

Ο ίδιος ο Keenan ήταν αυτός που μοιράστηκε το θετικό μοριακό τεστ στις 2 Ιουλίου, λέγοντας πως τα συμπτώματα τον έκαναν να νιώθει «σαν να χτυπήθηκα από φορτηγό». Ο οπαδός της Λίβερπουλ έγραψε επίσης πως υπέφερε από δυνατό πόνο στην πλάτη «και νιώθω πως γίνεται χειρότερα».

Έκλεισε εκείνη την ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα λέγοντας πως «η Covid είναι αληθινή».

Ο Matthew Keenan πέθανε από κορονοϊό τη Δευτέρα και τα νέα μετέδωσε ο κολλητός του Billy Brown. Ο οποίος σημείωσε επίσης πως «όσο επιδεινωνόταν η κατάστασή του, έλεγε πως ευχόταν να είχε κάνει το εμβόλιο».