Πρόβλημα στην Πενσυλβάνια φαίνεται πως προκάλεσε το «Mare of Easttown».

Σύμφωνα με την Αστυνομία του Νέδερ Πρόβιντενς, αρκετοί θαυμαστές της σειράς του HBO καταπατούσαν ιδιωτικές ιδιοκτησίες με σκοπό να βγάλουν φωτογραφίες από τις τοποθεσίες που έγιναν τα γυρίσματα.

«Δεν είναι ωραίο να πηγαίνετε στα σπίτια στα οποία έγιναν γυρίσματα, να παραβιάζετε ιδιοκτησία και να παρενοχλείτε τους ιδιοκτήτες και τα παιδιά τους όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας».

POLICE INFORMATION 📢 :Yes! It’s neat they filmed a lot of it in our town. Yes!! It’s really cool Kate was “living…

Posted by Nether Providence Police on Monday, June 21, 2021

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία της, είπε ότι έχουν υπάρξει πολλές αντιπαραθέσεις με αγενείς θαυμαστές που κάνουν εξορμήσεις στις τοποθεσίες που προβάλλονται στη σειρά.

Υπήρξαν μερικές περιπτώσεις, άνθρωποι αργά το βράδυ να προσπαθούν να δουν μέσα από το μπροστινό μας παράθυρο. Υποθέτω, μπορώ να μαντέψω, μόνο για να δουν αν είναι το ίδιο σπίτι με εκείνο που παρουσιάζεται στη σειρά δήλωσε στο WPVI-TV.

Προς το παρόν έχει τοποθετήσει πινακίδες που αναγράφουν «Ιδιωτική Περιουσία» και «Απαγορεύεται η Είσοδος» έξω από το σπίτι σε μια προσπάθεια να κρατήσει τους τουρίστες σε κάποια απόσταση.