Μια επισκέπτρια του Disney World ισχυρίζεται ότι το προσωπικό του γνωστού θεματικού πάρκου την ανάγκασε να βγάλει την μπλούζα της, η οποία θεωρήθηκε άσεμνη, και να φορέσει ένα μπλουζάκι από το πωλητήριο.

Η μπλούζα της, της είπαν, «ήταν ακατάλληλη».

Disney World: Ανάγκασαν κοπέλα να βγάλει την «άσεμνη» μπλούζα της

Η Alyssa Schueller κατέγραψε το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο Disney World της Φλόριντα την περασμένη βδομάδα. Τη βλέπουμε να συνοδεύεται από το προσωπικό ώστε να αλλάξει μπλούζα και να συμμορφωθεί με το dress code του πάρκου ψυχαγωγίας.

«Με συνοδεύουν για ένα δωρεάν μπλουζάκι επειδή το δικό μου ‘‘δεν είναι κατάλληλο’’», γράφει στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

Η μαύρη μπλούζα της θεωρήθηκε πολύ αποκαλυπτική για τα δεδομένα του κόσμου της Disney. Η Schueller λέει όμως πως φορούσε ακριβώς την ίδια μπλούζα όταν επισκέφτηκε το Animal Kingdom, άλλο ένα θεματικό πάρκο της Disney, στο Ορλάντο.

«Αν η Disney θέλει να επιβάλει dress code, τότε πρέπει να κάνει ακριβώς αυτό. Αλλά με συνέπεια», παρατηρεί χαρακτηριστικά.

Το Disney World ενημερώνει τους επισκέπτες στην ιστοσελίδα του ότι «κατάλληλο ντύσιμο πρέπει να φοριέται όλες τις ώρες».

Και παρατηρεί μάλιστα πως «η Disney διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την είσοδο ή να απομακρύνει κάθε άτομο που φορά ρούχα που θεωρούνται ακατάλληλα»…