Πήγε σε ένα ATM για να βγάλει 20 δολάρια από τον λογαριασμό της και διαπίστωσε ότι είχε γίνει δισεκατομμυριούχος. Η γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ δεν χάρηκε καθόλου με αυτή την εξέλιξη και τώρα παλεύει να επιστρέψει τα λεφτά.

Η Julia Yonkowski διαπίστωσε το σημαντικό λάθος που είχε γίνει όταν αποφάσισε να τσεκάρει το υπόλοιπο στον τραπεζικό λογαριασμό της το περασμένο Σάββατο. Τότε είδε ότι σε αυτόν υπήρχαν 999.985.855,94 δολάρια.

Το γεγονός αυτό την έκανε το 615ο πιο πλούσιο άτομο στην Αμερική, παρά το γεγονός ότι η γυναίκα δηλώνει απελπισμένη και θέλει να διώξει αυτό τον τίτλο από πάνω της το συντομότερο δυνατόν, σύμφωνα με τη Daily Mail.

H Yonkowski επικοινώνησε με την τοπική τράπεζα Chase Bank, κανείς όμως δεν έχει απαντήσει στα τηλεφωνήματά της μέχρι στιγμής.

«Θεέ μου, τρομοκρατήθηκα. Το ξέρω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα θεωρούσαν ότι είχαν κερδίσει το λαχείο, αλλά εγώ τρομοκρατήθηκα», δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό.

Η ίδια εξήγησε πως πήγε στο μηχάνημα να τραβήξει 20 δολάρια και τελικά αποφάσισε να ελέγξει το υπόλοιπο στον λογαριασμό της. Και τότε είδε το τεράστιο νούμερο και αμέσως σήμανε συναγερμός.

«Έχω ακούσει ιστορία για ανθρώπους που πήραν τα λεφτά ή πήραν κάποια από τα λεφτά και μετά έπρεπε να τα πληρώσουν. Εγώ δεν θα το έκανα αυτό γιατί δεν είναι δικά μου τα λεφτά», δήλωσε η Yonkowski.

«Με τρομάζει κάπως γιατί υπάρχουν οι κυβερνοαπειλές. Ξέρετε… δεν ξέρω τι να σκεφτώ», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με την ίδια, επειδή ήταν Σαββατοκύριακο, ήταν πιο δύσκολο να επικοινωνήσει με κάποιον από την τράπεζα. «Απλώς δεν μπορώ να συνδεθώ. Μπλέκω με το αυτοματοποιημένο σύστημά τους και δεν μπορώ να βρω ένα πρόσωπο», εξήγησε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι συνέβη και η γυναίκα έγινε ξαφνικά δισεκατομμυριούχος. Από την τράπεζα δεν έχει υπάρξει κάποιο σχόλιο και η Yonkowski ελπίζει ότι σύντομα τα λεφτά θα αφαιρεθούν από τον λογαριασμό της.