Ένα νεογέννητο κοριτσάκι υπέστη έναν φριχτό τραυματισμό κατά τη διάρκεια της γέννας της με καισαρική τομή, μια κατάσταση που οδήγησε σε 13 ράμματα στο βρέφος.

Οι γονείς από το Κολοράντο των ΗΠΑ απαιτούν τώρα απαντήσεις από το νοσοκομείο του Ντένβερ.

Σοκαριστικός τραυματισμός νεογέννητου την ώρα που ερχόταν στον κόσμο με καισαρική τομή

Οι Reazjhana Davis και Damarqus Williams υποδέχτηκαν στη ζωή τους το κοριτσάκι τους, Kyanni Williams, στο Denver Health Hospital την περασμένη Τρίτη, μόνο που η χαρά έγινε γρήγορα στενοχώρια και οργή.

Στην εικόνα που μοιράστηκε η οικογένεια, βλέπουμε τη μικρή με μια φριχτή ουλή στο μάγουλο, μια πληγή που χρειάστηκε 13 ράμματα και την παρέμβαση πλαστικού χειρουργού για να κλείσει.

«Έχουμε αναστατωθεί», δήλωσε ο πατέρας στο δίκτυο Fox 31. Το μωρό γεννήθηκε με επείγουσα καισαρική τομή, το νοσοκομείο του Ντένβερ δεν έχει δώσει ωστόσο για την ώρα εξήγηση για το τι ακριβώς συνέβη κατά τον τοκετό.

«Το Denver Health επικοινωνεί απευθείας με την οικογένεια», δήλωσε απλώς το νοσοκομείο, σχολιάζοντας πως «αυτή είναι μια γνωστή επιπλοκή σε επείγουσες καισαρικές τομές».

Η οικογένεια μαζεύει τώρα λεφτά, μέσω της πλατφόρμας GoFundMe, για τα νομικά έξοδα προκειμένου να κυνηγήσουν το νοσοκομείο…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.