Πριν κάνει την απαγωγή είχε πάει για ψώνια… Αυτό προκύπτει από το νέο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το FBI για την απαγωγή της 22χρονης κοπέλας στη Φιλαδέλφεια την περασμένη Κυριακή, στο οποίο φαίνεται καθαρά το πρόσωπο του δράστη σε ένα σούπερ μάρκετ.

Το βίντεο είναι από κάμερες ασφαλείας και είναι το δεύτερο μετά από εκείνο που έδειχνε καρέ-καρέ την απαγωγή της Καρλίσα Φρίλαντ-Γκάιδερ από έναν άνδρα που φορούσε ένα σκουρόχρωμο φούτερ. Το FBI, που ανέλαβε την υπόθεση αποφάσισε να το δώσει και αυτό στα μίντια, καθώς μέχρι στιγμής κανένα στοιχείο δεν έχει οδηγήσει στα ίχνη της κοπέλας που την έσυρε με τη βία στο αυτοκίνητο του και έκτοτε έχει εξαφανιστεί. Μάλιστα, ο δράστης έχει επικηρυχτεί, ενώ δραματική έκκληση να τους δώσει πίσω την κόρη τους έκαναν οι γονείς της κοπέλας.

Έτσι, το FBI αναζητά πληροφορίες για την υπόθεση. Στο βίντεο φαίνεται ο άντρας που φορά ένα σκούρου χρώματος φούτερ με κουκούλα, να ψωνίζει σε σούπερ μάρκετ, λίγες ώρες πριν την απαγωγή της 22χρονης. Φαίνεται την ώρα που μπαίνει και που βγαίνει από το κατάστημα, για το οποίο όμως οι αρχές δεν ανακοίνωσαν λεπτομέρειες, αλλά και ενώ περιφέρεται στους διαδρόμους.

Αν και το πρόσωπό του φαίνεται αρκετά καθαρά, δεν έχει ανακοινωθεί κανένα όνομα υπόπτου από το FBI.

Δείτε το βίντεο: