Ένα 7χρονο αγόρι κατασπαράχτηκε από άγρια σκυλιά στη Νότια Καρολίνα, την ώρα που περπατούσε με τον αδερφό του στη γειτονιά, ψάχνοντας τον σκύλο τους.

Ο μικρός Shamar Jackson και ο μεγαλύτερος ηλικιακά αδερφός του περικυκλώθηκαν από τα σκυλιά την Κυριακή.

Αγόρι περπατούσε στον δρόμο με τον αδερφό του και το έφαγαν τα σκυλιά

Τον σκύλο τους που είχε χαθεί έψαχναν τα δυο παιδιά, όταν βρέθηκαν αντιμέτωπα με τα σκυλιά. Τα οποία άρπαξαν τον Shamar από τα ρούχα, την ώρα που ο αδερφός του ξέφευγε από τα δόντια τους.

«Δεν μπορούσαν να γλιτώσουν γιατί ήταν τόσο πολλά σκυλιά και έρχονταν από κάθε κατεύθυνση», δήλωσε ο τραγικός πατέρας, Carnell Jackson, σε τοπική εφημερίδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού WBTW, τα σκυλιά ανήκαν σε έναν γείτονα και βγήκαν από την αυλή από μια τρύπα στον φράχτη.

Το γραφείο του σερίφη ανακοίνωσε την Τρίτη πως έχει στα χέρια του τα πέντε σκυλιά και ένα κουτάβι του γείτονα, ως τμήμα της έρευνας. Δεν έδωσε ωστόσο περισσότερες πληροφορίες για το στάδιο των ερευνών.

An account has been established at Anderson Brothers Bank for those wishing to donate toward the funeral cost for 7 year…

Posted by Marion County Sheriff's Office-South Carolina on Tuesday, June 15, 2021

Η σελίδα του αστυνομικού τμήματος αναφέρει έναν λογαριασμό που ανοίχτηκε για να συνεισφέρει ο κόσμος για την κηδεία του παιδιού.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.