Το δεύτερο κύμα κορονοϊού που πλήττει την Ινδία έχει αφήσει χιλιάδες οικογένειες μέσα στο πένθος.

Μόνο που κάθε ιστορία έχει το δικό της μερίδιο στη φρίκη, όταν η αμέλεια και οι κακές υγειονομικές πρακτικές καταλήγουν σε τέτοιο βαρύ φόρο αίματος δηλαδή…

Η τραγική ιστορία του ανθρώπου που έχασε τον πατέρα και την έγκυο γυναίκα του από κορονοϊό

Μια τέτοια ιστορία διηγείται ο Altuf Shamsi στο BBC. Ξεκινάει από τις αρχές Απριλίου, «όταν ήμασταν μια χαρούμενη οικογένεια. Η γυναίκα μου Rehab κι εγώ περιμέναμε το τρίτο μας παιδί».

Η γυναίκα μπήκε να γεννήσει στις 22 Απριλίου, διαγνώστηκε όμως θετική στον κορονοϊό. Η Rehab εμφάνισε υψηλό πυρετό και μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο για Covid, αναβάλλοντας τη γέννα.

Την επομένη, διασωληνώθηκε και οι γιατροί αποφάσισαν να βγάλουν το μωρό με καισαρική τομή. Του ζήτησαν μάλιστα να βρει εκείνος κρεβάτι σε εντατική μεγάλου νοσοκομείου αναφοράς για τον κορονοϊό, καθώς η γυναίκα του ήταν σε κακή κατάσταση.

Η μικρή γεννήθηκε στις 29 Απριλίου, για τη Rehab δεν βρέθηκε ωστόσο κρεβάτι. Την ίδια μέρα πέθανε ο πατέρας του Shamsi, που ήταν επίσης στο νοσοκομείο με κορονοϊο.

Ο άντρας είδε τη γυναίκα του να χαροπαλεύει για τις επόμενες 11 μέρες, μέχρι που κατέληξε.

«Η μόνη μου σκέψη ήταν πώς θα πω στα κορίτσια μου ότι η μαμά τους δεν θα επιστρέψει ποτέ στο σπίτι»…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.