Την έπιασαν τα νεύρα της και ξέσπασε την οργή της σε αυτό που της έφταιγε, δηλαδή στο ΑΤΜ. Ο κόσμος είχε μείνει και την κοίταζε με το στόμα ανοικτό, καθώς δεν πίστευε στα μάτια του.

Ο θυμός δεν είναι καλός σύμβουλος, αλλά φαίνεται πως μπορεί να κάνει τον άνθρωπο πολύ δυνατότερο απ’ ότι είναι. Αυτό συνέβη με μια γυναίκα στην Κίνα. Ήταν σε εμπορικό κέντρο στο Dongguan στην επαρχία Guangdong, όταν ξαφνικά άρχισε να… ξηλώνει το μηχάνημα, καθώς εκείνο δεν της έβγαζε χρήματα. Η έκφραση «show me the money» ταιριάζει γάντι στη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς η Κινέζα είχε εξαγριωθεί τόσο πολύ που το «διέλυσε» και μάλιστα με γυμνά χέρια. Σημειωτέων, οι υπεύθυνοι του κέντρου τόνισαν ότι επρόκειτο για ένα παλιό, βαρύ και γερό μηχάνημα!

Την ίδια ώρα πολλοί άνθρωποι που έκαναν τα ψώνια τους στο εμπορικό είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο και την παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι. Επιπλέον, πλησίασαν και τρεις σεκιούριτι, αλλά κανείς τους δεν τόλμησε να πάει κοντά της και να τη σταματήσει. Όταν τελείωσε το καταστροφικό έργο της συνέχισε να στέκεται μπροστά από το ΑΤΜ, το οποίο κειτόταν διαλυμένο, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Βέβαια, η γυναίκα συνελήφθη και όταν οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και ρωτήθηκε για ποιο λόγο έκανε κομμάτια το ΑΤΜ, απάντησε με απάθεια ότι ο λόγος ήταν απλός. Προσπάθησε αρκετές φορές να κάνει ανάληψη, αλλά εκείνο «αρνούταν» πεισματικά να της δώσει τα χρήματα που ζητούσε. Άρα λύθηκε το πρόβλημα…

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από κάμερα ασφαλείας του εμπορικού κέντρου. Δείτε αυτό και τις φωτογραφίες: