Κάποτε πάστορας, σήμερα στρίπερ… Η Νικόλ Μίτσελ μίλησε για τη νέα της δουλειά, υποστηρίζοντας πως της έχει δώσει σημαντικές δεξιότητες ζωής, που τη βοήθησαν να γίνει καλύτερη μητέρα.

Μεγάλωσε σε μια οικογένεια Βαπτιστών στο Οχάιο των ΗΠΑ και στα 20 χρόνια της η πίστη της ήταν πιο ισχυρή από ποτέ. Πέρασε έξι χρόνια χωρίς να φιλήσει καν κάποιον άντρα, καθώς «ο Ιησούς ήταν το αγόρι της».

Όταν όμως άρχισε να συνειδητοποιεί τη σεξουαλικότητά της, αποφάσισε να κάνει μια τεράστια στροφή στην καριέρα της, επιλέγοντας το στριπτίζ. Έχοντας σκεφτεί καλά τη ζωή της, πλέον αισθάνεται ότι δίνει στα παιδιά της ένα καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή τους σε σχέση με το θρησκευτικό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε η ίδια.

Μιλώντας στο podcast Holly Randall Unfiltered, όπως μεταδίδει η Daily Star, σημείωσε πως η ίδια και τα παιδιά της νιώθουν ελεύθεροι να μιλήσουν για το σεξ, τη συναίνεση, τα σώματα και το σωστό και το λάθος. «Έχουμε όλων των ειδών τις συζητήσεις και τα εξοπλίζω με εργαλεία που εγώ δεν είχα ποτέ μεγαλώνοντας», είπε η Μίτσελ.

«Είναι τόσο σημαντικό για εμένα τώρα ως μαμά να διδάξω τα παιδιά μου αυτά τα πράγματα, προκειμένου να έχουν αυτά τα skills στη ζωή τους, στις σχέσεις τους, στο εργασιακό τους περιβάλλον, για το ποιοι θα γίνουν, ό,τι κι αν καταλήξουν να κάνουν είναι γνώσεις που όλοι χρειάζονται».

Η ίδια σημειώνει πως η δουλειά της την έχει προετοιμάσει και την έχει βοηθήσει σε αυτό καλύτερα από οτιδήποτε άλλο στη ζωή της.

Η Νικόλ εξομολογήθηκε ότι «φοβόταν πολύ» να αφήσει πίσω της τη θρησκεία, καθώς ανησυχούσε ότι τα παιδιά της «θα γίνονταν έξαλλα» μαζί της επειδή θα έχαναν την «κοινότητα» της εκκλησίας. «Θα αισθανθούν ντροπή για εμένα; Θα θυμόσουν μαζί μου επειδή τα ντρόπιασα με το περιεχόμενο στο ίντερνετ; Όλους τους φόβους που μπορείς να σκεφτείς, τους σκέφτηκα ένα εκατομμύριο φορές περισσότερο από κάθε άλλο πρόσωπο».

Έχοντας δει όμως άλλους porn stars που έκαναν παιδιά και μίλησαν σε αυτά για τις εμπειρίες τους, αποφάσισε ότι ήταν η σωστή κίνηση για εκείνη. «Τώρα είμαι εδώ που είμαι, αισθάνομαι ότι όχι μόνο η αίσθηση της σεξουαλικότητάς μου αλλά η εργασία στο σεξ που κάνω είναι τόσο πιο υγιής σε σχέση με τη σεξουαλική νοοτροπία με την οποία μεγάλωσα στους κόλπους της εκκλησίας», είπε.

«Έτσι πιστεύω ότι η μεγαλύτερη τοξικότητα που μπορείς να έχεις για τη σεξουαλικότητα, το σεξ, τα σώματα μπορεί να προέρχεται από το είδος της εκκλησίας από το οποίο προήλθα και θυμάμαι να κοιτάζω τη μεγαλύτερη εικόνα και να σκέφτομαι ότι δίνω στα παιδιά μου ένα πολύ μεγαλύτερο δώρο».