Οι αλλαγές καριέρας είναι αρκετά συχνές στην ζωή ενός ανθρώπου. Ευτυχισμένοι ωστόσο πρέπει να θεωρούνται όσοι καταφέρνουν να κάνουν επάγγελμα ένα πάθος τους, κάτι που θα τους γέμιζε πραγματικά. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει πιθανότατα η Χάνα Σάνφορντ, πρώην ερευνήτρια, η οποία εργαζόταν υπό την εποπτεία του «Τσιόδρα των ΗΠΑ» Άντονι Φάουτσι προτού ξεκινήσει τη νέα της καριέρα.

Η Σάνφορντ, αποφάσισε να αφήσει την επιστήμη και να προωθήσει με το πινέλο της της τέχνη του οργασμού, μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας «Only Fans». Τα σκίτσα της είναι αυτό που θα αποκαλούσαμε αφηρημένη τέχνη, με την αμερικανική εφημερίδα New York Post να επισημαίνει ότι η Χάνα αποτυπώνει στον καμβά την δική της «κορύφωση», είτε ολόγυμνη είτε φορώντας σέξι εσώρουχα.

«Επικεντρώνομαι πραγματικά στο συναίσθημα που είχα στο σώμα μου και το διοχετεύω μέσα από τον καμβά», αναφέρει η ίδια στην αμερικάνικη εφημερίδα και προσθέτει ότι «είναι μια δημιουργική απελευθέρωση».

Μάλιστα οι φωτογραφίες της και τα έργα της είναι αρκετά δημοφιλή αν κρίνει κανείς από τους ακολούθους της στο Instagram καθώς και τα reaction που έχουν τα βίντεο και οι φωτογραφίες που ανεβάζει.