Οι επαφές της ανθρωπότητας με «εκπροσώπους» από άλλους πλανήτες είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα ζητήματα συζήτησης μεταξύ όλων όσοι λατρεύουν το μυστήριο και τις θεωρίες συνωμοσίας. Σε κάθε περίπτωση το ενδεχόμενο επαφής με ΑΤΙΑ είναι αρκετά ελκυστικό για πολλούς.

Νερό στο μύλο όλων αυτών των θεωριών ρίχνει ένα δημοσίευμα της Daily Mail το οποίο αναφέρει ότι
το αμερικανικό Πεντάγωνο επιβεβαιώνει ότι τα βίντεο και οι φωτογραφίες που φέρεται να απεικονίζουν UFO να πετούν πάνω από πολεμικά πλοία των ΗΠΑ στα ανοιχτά της Καλιφόρνια το 2019 είναι αληθινά και μάλιστα το υλικό τραβήχτηκε από το προσωπικό του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού.

Το σύνολο των εικόνων που δείχνουν έξι (ΑΤΙΑ) να εμφανίζονται πάνω από τα πλοία του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια «τραβήχτηκαν» από το προσωπικό του το 2019, όπως υποστηρίζει το Πεντάγωνο.

Μία από τις επίμαχες φωτογραφίες δείχνει ένα αντικείμενο σε σχήμα πυραμίδας, ενώ οι πλέον δύσπιστοι εξακολουθούν να θεωρούν ότι πρόκειται για drones ή μπαλόνια.

«Τα ευρήματα θα παρουσιαστούν τον Ιούνιο στο Κογκρέσο»

Εκπρόσωπος του Πενταγώνου επιβεβαίωσε ότι οι επίμαχες φωτογραφίες και τα βίντεο έχουν ληφθεί από μέλη του προσωπικού και όχι απο ερασιτέχνες που προσπαθούν με το φακό τους να αποτυπώσουν UFO.

H αρμόδια υπηρεσία στο Γραφείο Πληροφοριών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που ασχολείται με την «τυποποίηση, την συλλογή και την αναφορά» ανεξήγητων εναέριων οχημάτων θα παρουσιάσει τις εικόνες ως αποδεικτικά στοιχεία τον ερχόμενο Ιούνιο στο Κογκρέσο, όπως αναφέρει ο επίμαχο δημοσίευμα.

Οι επίμαχες φωτογραφίες διέρρευσαν από έρευνα του Πενταγώνου για τα UFO, η οποία συγκέντρωνε στοιχεία για την έκθεση, σύμφωνα με τον ιστότοπο που ασχολείται με άγνωστα αντικείμενα «Mystery Wire».

Στο φωτογραφικό υλικό του Αμερικανού σκηνοθέτη Τζέρεμι Κόρμπελ απεικονίζονται άγνωστα αντικείμενα να ίπτανται πάνω από τέσσερα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων και το «USS Kidd Navy», το 2019.