Ένα δημοφιλές εστιατόριο στην Αυστραλία δέχεται πυρά μετά το σχόλιο ενός υπαλλήλου του σε μια απόδειξη για «δύο πολύ ενοχλητικούς Ασιάτες». Αναφερόταν σε ένα νεαρό ζευγάρι πελατών στο εστιατόριο.

Η απόδειξη με το σχόλιο αναρτήθηκε στα social media μία εβδομάδα αφότου οι πελάτες είχαν κάνει την παραγγελία τους στο εστιατόριο στο Μπρίσμπεϊν. Στην ανάρτηση στο Snapchat με την απόδειξη, ο υπεύθυνος του εστιατορίου έγραψε: «Ω Θεέ μου, αγαπώ το προσωπικό μου». Ακολούθησαν κάποια emojis που έκλαιγαν από τα γέλια.

Όταν ρωτήθηκε για την περιγραφή των πελατών, ο άντρας που πιστεύεται ότι είναι και ιδιοκτήτης του εστιατορίου, τους απάντησε να «συνέλθουν» και πως «ήταν απλώς ένα αστείο».

Κάποιος απάντησε, λέγοντάς του ότι η συμπεριφορά ήταν «αντιεπαγγελματική και ακατάλληλη» και πως ήταν η δική του δουλειά να καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές.

Πάντως, ο υπεύθυνος δήλωσε στην Daily Mail Australia ότι μετανιώνει τελικά για τις πράξεις του. «Προσωπικά θέλω να απολογηθώ για την προσβολή και τον πόνο που προκλήθηκε», είπε.

'Unprofessional and inappropriate'

Posted by Daily Mail on Monday, April 5, 2021

«Είμαι ιδιοκτήτης στην περιοχή περισσότερα από έξι χρόνια και έχω επενδύσει προσωπικά και επαγγελματικά στην ποικιλία. Είμαι βαθιά απογοητευμένος και ντροπιασμένος από τις πράξεις μου καθώς έρχονται σε αντίθεση με όσα πιστεύω».

Το περιστατικό σημειώνεται αφότου ένα άλλο εστιατόριο της πόλης κατηγορήθηκε για ρατσισμό, καθώς κυκλοφόρησε ένα μενού takeaway, προσφέροντας «μπέργκερ Ουχάν» και «φτερούγες νυχτερίδας». Το «καθαρό από ιό μενού» δέχτηκε πυρά από πελάτες που κατηγόρησαν το εστιατόριο για ρατσισμό, με αφορμή την προέλευση της πανδημίας του κορονοϊού.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.