Ένας άντρας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ έβγαλε ένα ζευγάρι ανθρώπινα αυτιά από τις τσέπες του παντελονιού του, την ώρα που τον ανέκριναν για τον φόνο του παππού του.

Ο 30χρονος Kolby Parker κατηγορείται για το θανάσιμο μαχαίρωμα στον 77χρονο παππού του Ronald Wells το απόγευμα του Σαββάτου, μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Orlando Sentinel, ο Parker κατέθεσε αρχικά πως βρισκόταν σε αυτοάμυνα, δηλώνοντας πως ο ηλικιωμένος του επιτέθηκε με ένα μαχαίρι την ώρα που κάπνιζαν μαριχουάνα.

Είπε πως αναγκάστηκε να στρέψει το μαχαίρι στον παππού του, η σορός του οποίου βρέθηκε έξω από το σπίτι με πολλαπλά τραύματα.

Στην ανάκριση όμως ο άντρας έβγαλε τα αυτιά του παππού από την τσέπη του και τα εκσφενδόνισε στον αστυνομικό, προσπαθώντας να του πάρει το όπλο.

Αργότερα ομολόγησε πως τον σκότωσε, επειδή όπως είπε ήθελε να πάει κοντά στη νεκρή γιαγιά του. «Ήταν η ώρα του να φύγει», δήλωσε.

Χτύπησε τον παππού στο κεφάλι με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, τον μαχαίρωσε επανειλημμένως και στο τέλος του έκοψε τα αυτιά…