Πρόστιμο ύψους 500 δολαρίων επιβλήθηκε στον Μπρους Σπρίνγκστιν, καθώς έκανε κάτι που δεν έπρεπε. Συγκεκριμένα, ο θρύλος της ροκ δήλωσε ένοχος σήμερα (24/02) για την κατηγορία ότι ήπιε τεκίλα σε μια ομοσπονδιακή παραλία του Νιου Τζέρσεϊ, τον περασμένο Νοέμβριο, στην οποία δεν επιτρέπεται η κατανάλωση αλκοόλ.

Πάντως, οι εισαγγελείς απέσυραν τις κατηγορίες της οδήγησης σε κατάσταση μέθης και της επικίνδυνης οδήγησης.

Ο 71χρονος καλλιτέχνης κατέληξε σε συμφωνία με τις εισαγγελικές Αρχές, κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνεδρίασης του δικαστηρίου, στο οποίο προήδρευε ο δικαστής Άντονι Ρ. Μότον, στο Νιούαρκ. Παραδέχτηκε ότι ήπιε δύο σφηνάκια τεκίλας στις 14 Νοεμβρίου στην παραλία Σάντι Χουκ, που ανήκει σε ένα εθνικό πάρκο και όπου η κατανάλωση αλκοόλ απαγορεύεται.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Μότον επέβαλε επίσης στον Σπρίνγκστιν να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα, ύψους 40 δολαρίων. Ο σταρ είπε ότι θα καταβάλει αμέσως το συνολικό ποσό των 540 δολαρίων.

Ο αντεισαγγελέας, Άνταμ Μπέικερ, είπε ότι η κυβέρνηση αποσύρει τις δύο άλλες κατηγορίες, περί επικίνδυνης οδήγησης και οδήγησης σε κατάσταση μέθης επειδή δεν πιστεύει ότι θα καταφέρει να τις αποδείξει στο δικαστήριο.

Αρχικά ο Σπρίνγκστιν είχε δηλώσει αθώος και στις τρεις κατηγορίες.