Μπορεί να είναι 51 χρόνια μεγαλύτερός της, εκείνη όμως είναι ευτυχισμένη που έχει έναν εραστή που τη φροντίζει πολύ, όπως λέει. Και ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει αναλάβει τον ρόλο της μητριάς για τα παιδιά του που είναι σχεδόν 30 χρόνια μεγαλύτερα από εκείνη.

Η 29χρονη Terzel Rasmus, 29 από το Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική γνώρισε τον 80χρονο Wilson Rasmus το 2016 σε εκδήλωση μιας τοπικής εφημερίδας και τον ερωτεύτηκε τρελά. Παρά το γεγονός ότι ο σύζυγός της έχει εγγόνια στην ηλικία της, λέει ότι η αγάπη τους είναι «ακατέργαστη και πανέμορφη».

Η φοιτήτρια νομικής σημειώνει πως η έλξη ήταν αμοιβαία και οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν αμέσως μετά τη γνωριμία τους, με τον Wilson να θέλει να έχει μια νεότερη γυναίκα να τον φροντίζει λόγω της ηλικίας του.

Την ίδια ώρα, η 29χρονη λέει ότι απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα της σοφίας και της εμπειρίας ζωής που έχει ο σύζυγός της.

Οι γονείς της έδωσαν την έγκρισή τους και το ζευγάρι παντρεύτηκε έναν χρόνο μετά τη γνωριμία σε μια μικρή τελετή, με την 56χρονη κόρη του Wilson ως μάρτυρα.

Το ζευγάρι ζει μαζί και ο σύζυγος χρηματοδοτεί τις σπουδές της. «Μπήκε κυριολεκτικά στη ζωή μου. Γνωριστήκαμε στον χορό μιας τοπικής εφημερίδας στην οποία εργαζόμουν και τραβούσα φωτογραφίες για την εκδήλωση. Όταν τελείωσα, χαλάρωσα για να απολαύσω τον χορό και ο Wilson περπάτησε προς το σημείο όπου βρισκόμουν και με ρώτησε αν μπορούσε να καθίσει μαζί μου.

Με είχε προσέξει από πριν και ήθελε να με γνωρίσει. Όταν είδε ότι ήμουν μόνη μου, βρήκε το θάρρος και ήρθε να μου μιλήσει. Του είπα ότι μπορεί να καθίσει μαζί μου και τα υπόλοιπα είναι ιστορία».