Μια δημοσιογράφος ακούγεται να ουρλιάζει για βοήθεια την ώρα που σεκιούριτι σε ένα νοσοκομείο της Κίνας τη ρίχνουν στο έδαφος στην προσπάθειά τους να εμποδίσουν την είσοδό της στο κτίριο.

Στο βίντεο, που κυκλοφορεί ευρέως στα social media, η γυναίκα ρεπόρτερ φωνάζει, ενώ οι άντρες με τις στολές την πλησιάζουν και μπλοκάρουν την κάμερα έξω από το νοσοκομείο στην πόλη Qixia, στην επαρχεία Shandong, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η δημοσιογράφος προσπαθούσε να μπει στο νοσοκομείο με στόχο να πάρει συνέντυεξη από τους μεταλλωρύχους που είχαν παγιδευτεί για 14 ημέρες στις υπόγειες στοές χρυσωρυχείου στην Κίνα και διασώθηκαν.

Οι εικόνες καταγράφηκαν την περασμένη Κυριακή το απόγευμα, όταν η δημοσιογράφος του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού Shandong, Cui Lixia,έφτασε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με δήλωση του καναλιού.

Προσπαθούσε να πάρει συνέντευξη από τους άντρες που είχαν διασωθεί. Συνολικά 22 μεταλλωρύχοι παγιδεύτηκαν στις 10 Ιανουαρίου στις στοές του χρυσωρυχείου σε βάθος περίπου 600 μέτρων έπειτα από έκρηξη. Έκτοτε, 10 μεταλλωρύχοι έχασαν τη ζωή τους, 11 απεγκλωβίστηκαν την Κυριακή (24/1) ζωντανοί και ένας συνεχίζει να αγνοείται.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, οι σεκιούριτι εμπόδισαν την είσοδο στην Cui, τη διέταξαν να σταματήσει να καταγράφει με την κάμερα, την οποία έσπρωξαν. «Τι κάνετε;» ακούγεται να φωνάζει η δημοσιογράφος. Στη συνέχεια φαίνεται να τη σπρώχνουν στο έδαφος και εκείνη ουρλιάζει για βοήθεια. «Το πόδι μου, το πόδι μου τραυματίστηκε», συνεχίζει η γυναίκα.