Για τους περισσότερους από εμάς η επίσκεψη στην τουαλέτα είναι απλά μια αναπόφευκτη καθημερινή συνήθεια που την ξεχνάμε λίγα δευτερόλεπτα αφότου βγούμε. Υπάρχουν όμως και άνθρωποι που περνούν τον χρόνο τους δημιουργώντας μια πρωτότυπη λίστα με τις καλύτερες τουαλέτες του κόσμου.

Δείτε ένα βίντεο για παράδειγμα που δείχνει πώς το καζανάκι ανάγεται σε επιστήμη, από τον χρήστη toiletfan1 στο YouTube.

Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, ο χρήστης έχει αφιερώσει πολλά βίντεο σε τουαλέτες χαρακτηρίζοντας ως αγαπημένη του αυτή στις γυναικείες τουαλέτες στο Hancock Shaker Village στο Pittsfield της Μασαχουσέτης.

Ο ιδιοκτήτης της σελίδας Toilet Guru, της οποίας το target group είναι χρήστες σαν τους παραπάνω, μιλάει για το χόμπι του: «Για έναν φαν, όλο αυτό είναι κάτι πνευματικό και όχι σεξουαλικό. Ενδιαφέρομαι γιατί σχετίζεται με την ιστορία , ως κομμάτι κουλτούρας και τεχνολογίας».

Ένας άλλος ιστότοπος, το Urinal.net έχει δημιουργήσει ειδικό χάρτη με τις καλύτερες τουαλέτες στον κόσμο, ενώ η σελίδα έχει 500 επισκέπτες κάθε μέρα και λαμβάνει 12 με 20 φωτογραφίες από τουαλέτες. Πλέον, η λίστα του είναι τόσο μεγάλη που ο χάρτης της σελίδας περιλαμβάνει 3.721 τοποθεσίες από το Καζακστάν μέχρι τη Ναμίμπια.

Δείτε εικόνες που έχουν τραβήξει οι φαν του… αθλήματος


Ο Cromwell από το Toilet Guru καταγράφει την τουαλέτα που χρησιμοποιούταν από την Lady Gaga στο Johnson’s Bar στη Νέα Υόρκη.


Τουαλέτες το μουσείο παιχνιδιών στη Μαλαισία


Τουαλέτες στην Κίνα