Η αστυνομία του Σάο Πάολο συνέλαβε έναν άντρα 19 ετών και την 36χρονη σύζυγό του την προηγούμενη βδομάδα για τον φόνο της Ellen Priscila Ferreira.

Εκείνη και ένας 39χρονος φίλος της, κάποιος Ely Carlos dos Santos, πέθαναν μαρτυρικά. Τους έδεσαν, τους έβαλαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και το παρέδωσαν στις φλόγες, καίγοντάς τους ζωντανούς στις 17 Οκτωβρίου.

Η 24χρονη Ferreira ήταν 4 μηνών έγκυος στο παιδί του 19χρονου και δεν ήθελε να κάνει έκτρωση. Η αστυνομία έχει συλλάβει άλλους δύο υπόπτους, που θεωρεί ότι βοήθησαν στο διπλό φονικό.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, το αντρόγυνο έχει ομολογήσει την ενοχή του, περιγράφοντας πώς ακριβώς ενορχήστρωσε το ανατριχιαστικό έγκλημα μετά την άρνηση της ερωμένης να ρίξει το παιδί.

Ο επικεφαλής της έρευνας, αστυνομικός Paulo de Tarso, δήλωσε: «Η Ellen ήταν έγκυος από τον άντρα που τη σκότωσε. Είναι παντρεμένος, διατηρούσε ωστόσο σχέση με την Ellen. Η γυναίκα του υπόπτου είναι επίσης έγκυος. Και οι δύο ήθελαν η Ellen να ξεφορτωθεί το παιδί, αλλά αυτή δεν το δεχόταν».

Ένας 35χρονος και ένας 38χρονος έχουν επίσης συλληφθεί ως συνεργοί στη στυγερή δολοφονία.

«Δεν είμαστε ακόμα σίγουροι πώς προσέγγισαν τα θύματα. Ξέρουμε τι έγινε αφότου τους έδεσαν στο αυτοκίνητο», συμπλήρωσε ο Tarso.