«Είναι δύσκολο να ξέρεις ποιον πρόκειται να ερωτευτείς. Εγώ βγαίνω με τον εξ αγχιστείας αδερφό μου, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά ο κόσμος λέει πως είμαστε αηδιαστικοί όταν φιλιόμαστε». Αυτά καταθέτει η Diana Camila Avila, που δηλώνει τρελά ερωτευμένη με τον αδερφό της Jordie Vena, με τον οποίο είναι επισήμως πια ζευγάρι.

Ένα ζευγάρι που διχάζει βέβαια τον κόσμο με τα παράξενα βίντεο που φτιάχνει.

Όπως αυτό που αναδημιουργούν το πρώτο τους φιλί, ένα φιλί που δόθηκε έπειτα από μια οικογενειακή βραδιά ταινίας, όταν οι γονείς τους έφυγαν από το δωμάτιο.

@alphafamiliaIt all started on sibling movie night @yungdivide ##stopchallenge ##step ##stepsibling ##alpha ##alphabama ##stepsis ##stepbro ##siblings ##stepsister ##fyp♬ Meant To Be by Yung Divide – Yung Divide

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από 6 χρόνια, μέσω των γονέων τους, και είναι ζευγάρι εδώ και 3. Άρχισαν να κάνουν σεξ από το 2017, όταν δεν μπορούσαν να αντιπαλέψουν πια την έλξη που ένιωθε ο ένας για τον άλλο.

Το ζευγάρι, που εμφανίζεται να ζει στον Καναδά, έχει κάνει δημόσια τη σχέση του μέσω TikTok (λογαριασμός alphafamilia).

Τα βίντεο που ανεβάζουν δεν περιλαμβάνουν μόνο φιλιά, αλλά και δικαιολογίες για τον ασυνήθιστο έρωτά τους. «Τα αδέλφια έλκονται συχνά μεταξύ τους», λένε κάπου.

@alphafamiliaHe wiped my love away @jordievena ##mypet ##HorrorTok ##alpha ##alphabama ##fyp ##foryou ##foryoupage ##stepsis ##stepbro ##step ##stepsiblings ##siblings ##tiktok♬ original sound – Alpha

Η Diana έχει πει πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, έπρεπε ωστόσο να κρύψουν για καιρό τα συναισθήματά τους. «Οι άνθρωποι παραμένουν πολύ αρνητικοί για τη σχέση μας. Λαμβάνουμε αυτή την αρνητικότητα καθημερινά».

Διχασμένοι εμφανίζονται όχι μόνο οι χρήστες του TikTok, αλλά και το παγκόσμιο κοινό, μιας και η σχέση τους έγινε πλέον viral…