Ένα «κουνελάκι» του Playboy κατηγορεί για διακρίσεις τη Southwest Airlines, όταν την πέταξαν έξω από την πτήση εξαιτίας των ιδιαιτέρως αποκαλυπτικών ρούχων της.

Η ίδια λέει πως είναι το μεγάλο στήθος της ο λόγος που μπήκε στο στόχαστρο του πληρώματος και δηλώνει «ταπεινωμλενη», μιας και στο πλευρό της είχε τον 7χρονο γιο της.

Η 26χρονη Eve J Marie είχε μόλις επιβιβαστεί στο αεροπλάνο από το Ντάλας του Τέξας στην Τούλσα της Οκλαχόμα στις 29 Οκτωβρίου, όταν οι αεροσυνοδοί τής ζήτησαν να εγκαταλείψει το αεροσκάφος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Caption this☁️… &&& Follow my other page @evejmarie.tv ?? ?: @moezart

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eve J Marie (@evejmarie) στις

Σύμφωνα με την ίδια, της είπαν ότι το ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό ντεκολτέ της παραβίαζε τους κανονισμούς ένδυσης της αεροπορικής, οι οποίοι απαγορεύουν «άσεμνη περιβολή» μέσα στην πτήση.

Η Eve είναι μάλιστα πολύ συχνή πελάτισσα της Southwest, καθώς ξοδεύει όπως λέει κάπου 90.000 δολάρια τον χρόνο για ταξίδια. Εκείνη λέει πως υπέστη «διακρίσεις» εξαιτίας του μεγέθους του στήθους της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I’m dressed in all white, but definitely wouldn’t be considered an Angel! ? lol ? TAP M! B!0 4 MO ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eve J Marie (@evejmarie) στις

Καταγγέλλει ακόμα πως το πλήρωμα δεν μπορούσε να συμφωνήσει μεταξύ του για το τι επιβάλλει ακριβώς το dress code της αεροπορικής και απαιτεί τώρα δημόσια απολογία.

Το περιστατικό έληξε με την ίδια και τον μικρό να επιστρέφουν στην πτήση, μόνο όμως όταν της δάνεισε ένα πουλόβερ μια αεροσυνοδός. Και πάλι όμως την έβαλαν να καθίσει στην πρώτη σειρά, για να μη σκανδαλίζεται ο κόσμος στην καμπίνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Do you spot any camels ? around here? Haha ? by the way I have limited subscriptions left on my site babe 1st time ever DISC0UNT GET IT WHILE YOU CAN 🙂 lots of fun stuff 😉

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eve J Marie (@evejmarie) στις

«Όταν με απείλησαν να με διώξουν από το αεροπλάνο αν δεν άλλαζα ρούχα», δήλωσε στο Jam Press, «ένιωσα εντελώς ντροπιασμένη, ταπεινωμένη και πολύ προσβεβλημένη … Τηλεφώνησα στην εταιρία και απολογήθηκαν, δίνοντάς μου πίστωση 100 δολαρίων».

Και καταλήγει: «Τελικά, 100 δολάρια πίστωση δεν είναι αρκετά για την ταπείνωση και τις διακρίσεις που υπέστη σε αυτή την πτήση. Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στο παιδί μου»…