Κάμερα ασφαλείας σε σούπερ μάρκετ της πόλης Krasnodar στη νότια Ρωσία έπιασε πελάτισσα να κλέβει. Αυτό όμως δεν είναι το ιδιαίτερο της υπόθεσης, αλλά το γεγονός ότι η γυναίκα άρπαζε προϊόντα από τα ράφια και τα ψυγεία και τα έκρυβε στο εσώρουχό της!

Η γυναίκα, που φοράει ένα στενό γκρι φόρεμα, φαίνεται να περιφέρεται στους διαδρόμους, διαλέγει τι θέλει να αρπάξει και στη συνέχεια ανεβάζει το φόρεμα και βάζει τα κλοπιμαία στο εσώρουχό της. Η Ρωσίδα έβαλε συνολικά έξι προϊόντα στο σλιπ της. Η κλοπή σημειώθηκε στις 5 Οκτωβρίου.

Ένας άλλος πελάτης που βρίσκεται δίπλα της δεν φαίνεται να παίρνει χαμπάρι τι γίνεται και συνεχίζει ακάθεκτος τα ψώνια του.

Η ασφάλεια του σούπερ μάρκετ ανέβασε το βίντεο στα social media ζητώντας σε όλους να κάνουν γνωστό τι συνέβη. «Δεν υπάρχουν λέξεις για μια τέτοια συμπεριφορά, μόνο ντροπή» έγραψαν.

Τα σχόλια ήταν πολλά. «Τα εσώρουχα είναι σαν μαγική τσάντα, μπορούν να συγκρατήσουν τα πάντα» σχολίασε ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η γυναίκα δεν έχει ακόμα εντοπιστεί από την Αστυνομία.

Δείτε το βίντεο: