Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία που έρχεται από την Γιούτα των ΗΠΑ και αφορά τον 89χρονο Derlin Newey, τον ηλικιωμένο που για να τα βγάλει πέρα εργάζεται ως ντελιβεράς.

Ο Carlos Valdez και η γυναίκα του αγάπησαν τον Derlin από την πρώτη στιγμή που χτύπησε το κουδούνι τους για να τους παραδώσει την πίτσα που είχαν παραγγείλει. Έτσι θέλησαν να του δείξουν την αγάπη τους  δίνοντάς του για φιλοδώρημα 12.000 δολάρια!

Το ζευγάρι, που κάνει συχνά χρήση του TikTok, ανέβαζε τα βίντεο με τις συναντήσεις που είχαν με τον 89χρονο. Ζήτησαν λοιπόν από τους χρήστες να διαθέσουν όποιο χρηματικό ποσό ήθελαν για να το δώσουν στον Derlin ώστε να μην αναγκάζεται να κάνει το συγκεκριμένο επάγγελμα σε μια τόσο προχωρημένη ηλικία.

Έτσι και έγινε. Το φιλοδώρημα έφτασε τα 12.000 δολάρια και ο 89χρονος, που δεν ήξερε καν τι είναι το TikTok, συγκινήθηκε πολύ. «Πώς να πω ευχαριστώ; Δεν ξέρω καν τι να πω» είπε με δάκρυα στα μάτια.

Όπως είπε στους Valdez ο 89χρονος, που ζει σε προκάτ σπίτι σε ένα πάρκο, ξεκίνησε το ντελίβερι καθώς η Πρόνοια δεν μπορούσε να καλύψει τα έξοδά του.

«Το χρειαζόταν και είμαι χαρούμενος που τον βοηθήσαμε. Πρέπει να συμπεριφερόμαστε στους άλλους με καλοσύνη και σεβασμό, όπως κάνει και αυτός. Έχει κλέψει τις καρδιές μας» είπε ο Carlos Valdez.

Δείτε το βίντεο: