Μία γυναίκα από τη Σανγκάη της Κίνας συνελήφθη με την κατηγορία ότι προσπάθησε να ακρωτηριάσει το χέρι του γιου της με έναν μπαλτά, κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής διαφωνίας για… τις σχολικές εργασίες του παιδιού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, η 34χρονη Mingmei Sun ενοχλήθηκε όταν ο άντρας της δε γύρισε νωρίς στο σπίτι, για να βοηθήσει το γιο τους με τα μαθήματα του σχολείου… με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ασχοληθεί η ίδια με το παιδί της.

Αυτό έγινε αφορμή να ξεσπάσει ένας άγριος καυγάς με τον 36χρονο σύζυγο να κλειδώνεται μέσα στην κρεβατοκάμαρα για να ηρεμήσει.

Εξαγριωμένη που ο σύζυγός της την αγνοούσε, η 34χρονη μητέρα άρπαξε τον 8χρονο γιο της, ο οποίος έκλαιγε σε μια γωνία όσο οι γονείς του τσακώνονταν και τον οδήγησε στην κουζίνα.

Εκεί, προσπάθησε να κόψει το χέρι του με έναν μπαλτά, προσθέτει το ίδιο δημοσίευμα.

Η Mingmei έκοψε τρία δάχτυλα από το χέρι του ανήλικου παιδιού, οι σπαραχτικές κραυγές του οποίου έφτασαν στα αυτιά του πατέρα του και εκείνος βγήκε από το δωμάτιο και τον μετέφερε στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη.

«Το παιδί έκλαιγε γοερά όταν ήρθε στο νοσοκομείο. Ήταν με τον πατέρα του. Είχε χάσει πολύ αίμα. Ο πατέρας του έφερε μαζί τα τρία κομμένα δάχτυλα, τα οποία είχε βάλει μέσα σε μια πετσέτα μαζί με λίγο πάγο. Χάρη στην ενέργεια αυτή του πατέρα καταφέραμε να επανακολλήσουμε τα δάχτυλα του παιδιού κι ελπίζουμε ότι θα αναρρώσει πλήρως» ανέφερε ένας γιατρός.

Οι αρχές συνέλαβαν τη μητέρα του παιδιού, η οποία προς το παρόν κρατείται.