Νέο ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστές τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και μία ανήλικη παράνομη μετανάστρια από το Μαρόκο απασχολεί την κοινή γνώμη στην Ιταλία.

Η 18χρονη σήμερα Ρούμπι ισχυρίζεται πως πριν ένα χρόνο –όταν ήταν ανήλικη δηλαδή- επισκέφτηκε την πολυτελή βίλα του Ιταλού πρωθυπουργού στο Αρκόρε, γεγονός που ο Καβαλιέρε διαψεύδει κάνοντας λόγο για «σκουπίδια των μίντια».

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Telegraph», η οποία επικαλείται την «Il Giornale», η Μαροκινή ισχυρίζεται ότι έκανε σεξ μαζί του με αντάλλαγμα ένα χρηματικό «δώρο». Άλλα μέσα αναφέρουν ότι η μετανάστρια αρνείται ότι είχε σεξουαλική σχέση μαζί του.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, δύο στελέχη από τον όμιλο του Καβαλιέρε «Mediaset» του σύστησαν τη 17χρονη τότε Ρούμπι.

Η νέα αυτή «ροζ» ιστορία, που αποκαλύπτεται σε μία περίοδο που η δημοτικότητα του Ιταλού πρωθυπουργού βρίσκεται στο ναδίρ, βγήκε στην επιφάνεια όταν η Ρούμπι συνελήφθη από την αστυνομία και εκείνη δήλωσε πως γνωρίζει προσωπικά τον πρωθυπουργό και έχει δειπνήσει στη βίλα του.