Η βίλα του πατέρα του Μπόρις Τζόνσον, Στάνλεϊ Τζόνσον, που πριν λίγες μέρες ήταν στο Πήλιο ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων γιατί αγνόησε την απαγόρευση  πτήσεων από τη Βρετανία στην Ελλάδα, είναι κλεισμένη για τους επόμενους δύο μήνες.

Οι Βρετανοί θα μπορούν από σήμερα να ταξιδεύουν στην Ελλάδα και ετσί πολλοί είναι αυτοί που έχουν επιλέξει τη βίλα «Irene» για τις διακοπές τους στο Πήλιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail η βίλα στο Αιγαίο δεν έχει διαθέσιμα δωμάτια από τις 18 Ιουλίου έως τις 19 Σεπτεμβρίου. Η εταιρεία Real Holidays, που διαχειρίζεται το σπίτι του Στάνλεϊ Τζόνσον, αναφέρει ότι η βίλα θα έχει ξανά διαθέσιμα δωμάτια πιθανόν από τις 26 Σεπτεμβρίου.

Η «Villa Irene» κοστίζει 1.930 ευρώ την εβδομάδα (275 ευρώ τη μέρα) και έτσι σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, με τις υψηλότερες τιμές τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και τις μειωμένες του Σεπτεμβρίου ο πατέρας του βρετανού πρωθυπουργού αναμένεται να γίνει πλουσιότερος κατά σχεδόν 19.000 ευρώ για τους επόμενους τρεις μήνες.

Το κυρίως υπνοδωμάτιο βρίσκεται στον πάνω χώρο και έχει μια απίστευτη θέα στη θάλασσα και τα άλλα τρία βρίσκονται κάτω και είναι λίγο μικρότερα. Σαλόνι και κουζίνα είναι επίσης πάνω και διαθέτουν ένα μεγάλο μπαλκόνι, ιδανικό για να τρώνε πρωινό οι επισκέπτες σύμφωνα με την Real Holidays.

Η επίσκεψη που προκάλεσε αντιδράσεις

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον ήρθε στις αρχές Ιουλίου στο Πήλιο και οι αντιδράσεις ήταν μεγάλες καθώς τότε δεν επιτρέπονταν τα ταξίδια των Βρετανών στην Ελλάδα.

Απαντώντας σε δημοσίευμα της Daily Mail που τον επέκρινε για αυτή του την κίνηση, ο Τζόνσον είπε ότι ήρθε στην Ελλάδα για να διεκπεραιώσει απαραίτητες εργασίες στον ξενώνα Villa Irene που κατέχει, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι θα διατεθεί ασφαλής προς ενοικίαση με την εφαρμογή των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων που διαμόρφωσε η ελληνική κυβέρνηση.

Στη συνέχεια μίλησε και στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. «Δεν ξέρω για την αντίδραση στη Βρετανία. Έχω έρθει εδώ για να περάσω χρόνο ήσυχα και να οργανώσω το σπίτι. Δεν είμαι στο 100% της ταχύτητάς μου».

«Δεν ανέβασα τις φωτογραφίες στο Instagram για να δείξω πως περιφρονώ και παραβιάζω τους κανόνες. Ήταν πάντα απόλυτα ξεκάθαρο από την ελληνική κυβέρνηση ότι το μόνο που απαγορευόταν ήταν οι αφίξεις με απευθείας πτήσεις από την Αγγλία. Τότε διάβασα στον ελληνικό Τύπο, νομίζω πως ήταν ο υπουργός Τουρισμού που το επιβεβαίωσε» πρόσθεσε.