Έτσι βρίσκουν ταίρι οι αθλητές στο Σότσι

Η εφαρμογή Tinder βάζει σεξουαλική φωτιά στο ολυμπιακό χωριό!


ΚΟΣΜΟΣ
16:11
14/02/2014
Έτσι βρίσκουν ταίρι οι αθλητές στο Σότσι
loading

Είσαι αθλητής ολυμπιακών προδιαγραφών, συμμετέχεις στο Σότσι και ψάχνεις παρέα για τη νύχτα;

Κανένα πρόβλημα, αφού το φοβερό και τρομερό Tinder είναι στη διάθεση των αθλητών, οι οποίοι κάνουν μάλιστα φανατική χρήση.

Χωρίς πλάκα, οι αναφορές και οι αξιόπιστες μαρτυρίες -όπως θα δούμε- πέφτουν βροχή για απανωτές ερωτικές συνευρέσεις, μετατρέποντας τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις σε ένα πελώριο κρεβάτι! Ολυμπιακών διαστάσεων, αλίμονο...

Πρόσφατα, η χρυσή ολυμπιονίκης Jamie Anderson δήλωσε για το application σε συνέντευξή της: «Το Tinder πέρασε στο ολυμπιακό χωριό σε άλλο επίπεδο! Είναι μόνο αθλητές. Στο ορεινό χωριό, μόνο αθλητές μπορείς να βρεις. Είναι πολύ γελοίο. Υπάρχουν όμως και μερικοί γλύκες ανάμεσά τους».

Η 23χρονη αμερικανή σνοουμπορντίστρια ξετρελάθηκε τόσο με την εφαρμογή που έκανε μεγάλη προσπάθεια να την ξεχάσει για λίγο ώστε να αφιερωθεί στις ολυμπιακές της υποχρεώσεις: «Έφτασα σε σημείο να πω “φτάνει”, μου αποσπούσε την προσοχή συνεχώς!», πριν δηλώσει με νόημα ότι αλίμονο, δεν είναι η μόνη που έχει πέσει με τα μούτρα στο... Tinder.

Πέρα από την Anderson, το ίδιο κάνει και η συμπαίκτριά της Rebecca Torr, η οποία υπονόησε ότι θα ήθελε να «γνωρίσει καλύτερα» την τζαμαϊκανή ομάδα του bobsled.

Και έπειτα από λίγο ψάξιμο και πολύ Tindering, η Rebecca πήρε τελικά αυτό που ευχήθηκε...

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει