Δύο μόλις μέρες πριν από την έναρξη των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι και οι διαμαρτυρίες σε ό,τι έχει να κάνει με την οργανωτική ετοιμότητα των Ρώσων συνεχίζονται…

Οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν τους αγώνες δεν σταματούν να στέλνουν κυρίως από τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις φωτογραφίες που αποκαλύπτουν αν μη τι άλλο πως ακόμα η οργάνωση για τους αγώνες δεν βρίσκεται στο 100%.

Οι κακές κριτικές έχουν να κάνουν κυρίως με απλά καθημερινά προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι δημοσιογράφοι και οι αθλητές που φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία και αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης του Σότσι.

Στις φωτογραφίες φαίνονται εκτός από τις… διπλές τουαλέτες, τα χερούλια που μένουν στα χέρια των δημοσιογράφων, οι ατέλειες στα δωμάτια των ξενοδοχείων και οι εργασίες που συνεχίζονται σε αυτά.

Την μεγαλύτερη έκπληξη προκαλούν όμως οι φωτογραφίες της τουαλέτας με τις καρέκλες των… θεατών, η ειδοποίηση να μην χρησιμοποιείται το νερό για πλύση του προσώπου «επειδή περιέχει κάτι πολύ επικίνδυνο» αλλά και οι καρτέλες που δείχνουν τις απαγορεύσεις στο μπάνιο με το βραβείο να παίρνει η απαγόρευση του… ψαρέματος στη λεκάνη!