Ένα νέο παγωτό υπόσχεται όχι μόνο να… «γαργαλίσει» τον ουρανίσκο σας με την ιδιαίτερη γεύση του χάρη στα μπαχαρικά που περιέχει, αλλά και να ανεβάσει τη θερμοκρασία στην κρεβατοκάμαρά σας!

Το παγωτό με γεύση καρότο και κάρδαμο, που δημιούργησαν οι βραβευμένοι παραγωγοί της Yummy Yorkshire σε συνεργασία με την εταιρεία τροφίμων Puckett’s Pickles, περιέχει αφροδισιακά συστατικά που είναι γνωστά για τις ιδιότητές τους και την ικανότητά τους να… αυξάνουν τη σεξουαλική επιθυμία.

Ένα από τα βασικά συστατικά είναι το κάρδαμο, το οποίο σε πολλούς πολιτισμούς θεωρείται ισχυρό αφροδισιακό, ενώ έχει μια σειρά ακόμη από οφέλη για την υγεία.

«Το γευστικό αποτέλεσμα είναι φανταστικό, κι αν λάβει κανείς υπόψη και τα πρόσθετα οφέλη για την υγεία από το κάρδαμο (όπως για παράδειγμα στις αναπνευστικές αλλεργίες, τα πεπτικά προβλήματα και την κατάθλιψη) πρόκειται σίγουρα για μία από τις πιο… “φαρμακευτικές λιχουδιές”» είπε μιλώντας στη Daily Mail η πρόεδρος της Puckett’s Pickles, Sarah Puckett.

«Είμαστε σίγουροι ότι όσοι αγαπούν το παγωτό και… τον έρωτα, θα βρουν αυτό που ψάχνουν σε μία από τις πέντε αφροδισιακές γεύσεις που προτείνουμε. Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου που πλησιάζει σε λίγο καιρό είναι ιδανική για να έρθουν οι άνθρωποι κοντά και να μοιραστούν προσωπικές στιγμές… Τι καλύτερο να το κάνουν με τη συνοδεία ενός παγωτού;» πρόσθεσε η Louise Holmes από την εταιρεία Yummy Yorkshire.