Ποιος είπε ότι το επάγγελμα του κομμωτή δεν έχει κινδύνους για όσους το εξασκούν; Αυτό διαπίστωσε με τον πιο ωμό τρόπο ένας νεαρός άνδρας στο Μεξικό, ο οποίος είδε τον πατέρα ενός πιτσιρικά που κούρευε να του επιτίθεται πολύ βίαια, επειδή δεν άρεσε το μαλλί τον πιτσιρικά.

Σημαντικό ρόλο στο να ξεφύγει η κατάσταση, έπαιξε η σύζυγος του άνδρα που βγήκε εκτός εαυτού και μητέρα του παιδιού, η οποία εξέφραζε τα έντονα παράπονά της στον κουρέα.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τις κάμερες ασφαλείας του κομμωτηρίου, πατέρας και γιος κουρεύονταν μαζί, ενώ η σύζυγος/μητέρα βρισκόταν επίσης στο κατάστημα, αλλά αυτό που έβλεπε στον γιο της δεν της άρεσε. Η γυναίκα εμφανίζεται να «βάζει χέρι» στον κουρέα, που έχει αναλάβει τον μικρό.

Φαίνεται να τα λένε σε αρκετά έντονο ύφος, με τη μαμά μάλιστα να του δείχνει στο κινητό της το κούρεμα που είχε ζητήσει για τον γιο της. Αφού αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες, ο σύζυγός της βγαίνει ξαφνικά εκτός εαυτού και γίνεται… μακελειό. Και παρά το γεγονός ότι το ξύλο ήταν άγριο, η γυναίκα δεν έκανε και πολλά για να εμποδίσει τον μαινόμενο άνδρα.

Κάποια στιγμή ο νεαρός κουρέας εκσφενδονίζεται στην τζαμαρία του καταστήματος, με αποτέλεσμα να του μπει ένα γυαλί στην πλάτη του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα info7.mx.

Η οικογένεια του κομμωτή στην πόλη Γουαδαλούπε απευθύνθηκε στις Αρχές για να βρεθεί ο οξύθυμος άνδρας, ενώ είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν και επόμενα επεισόδια στην ιστορία, τα οποία θα παιχτούν στα δικαστήρια.

Δείτε το βίντεο: