Στις ΗΠΑ οι νεκροί λόγω κορονοϊού ξεπερνούν τις 60.000. Μάλιστα μόνο χθες Τετάρτη 29 Απριλίου έχασαν τη ζωή τους από την COVID-19 στη Νέα Υόρκη 18.000 άνθρωποι.

Ένα γραφείο κηδειών στην ίδια πόλη, επειδή δεν είχε άλλο χώρο και το ψυγείο του είχε χαλάσει, αναγκάστηκε να βάζει τα θύματα σε φορτηγά. Το τηλεοπτικό δίκτυο ABC News, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μετέδωσε ότι περίπου 100 πτώματα διατηρούνταν στα οχήματα αυτά, αφού χάλασε το ψυγείο του γραφείου κηδειών.

Τα πτώματα εντοπίστηκαν αφού γείτονες παραπονέθηκαν για άσχημη οσμή που προερχόταν από τα φορτηγά, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η πόλη της Νέας Υόρκης παρέδωσε μάλιστα χθες στο γραφείο κηδειών ένα φορτηγό -ψυγείο, δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο Reuters.

Ο ίδιος επισήμανε ότι είδε πτώματα μέσα σε ένα φορτηγάκι, ενώ δύο ακόμη ίδια οχήματα όπως και ένα μεγάλο φορτηγό ήταν σταθμευμένα έξω από το γραφείο κηδειών.

Η Νέα Υόρκη είναι επίκεντρο της επιδημίας του κορονοϊού στις ΗΠΑ και τα γραφεία κηδειών της πόλης δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στη μεγάλη αύξηση της δουλειάς. Μάλιστα αναφέρουν ότι εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης των θανάτων καθυστερούν εβδομάδες να θάψουν ή να αποτεφρώσουν τους νεκρούς.

Δείτε το βίντεο: