Στο Orange Tree Theatre του Ρίτσμοντ εργαζόταν ο 33χρονος σχεδιαστής φωτισμών θεατρικών έργων Έλιοτ Γκριγκς, όταν εμφανίστηκε η επιδημία του νέου κορονοϊού στη Βρετανία.

Όταν οι πρόβες για τη νέα θεατρική παραγωγή στο Λονδίνο σταμάτησαν, ο 33χρονος αποφάσισε να εργαστεί ως διανομέας της αλυσίδας σουπερμάρκετ Tesco.

Έχοντας εργαστεί σε παραγωγές του Γουέστ Εντ, συμπεριλαμβανομένης μιας sold-out παραγωγής στο σανίδι του «Fleabag» της Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ το 2019, ο Γκριγκς ομολογεί ότι η αλλαγή ήταν ένα σοκ για τον ίδιο.

Αλλά «χρειαζόμουν να βρω κάτι που θα μπορούσα να κάνω, κάτι με το οποίο θα αισθανόμουν ότι προσφέρω και βοηθάω» δήλωσε στην Reuters TV, όπως αναμεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Ως ένας από τους 500 οδηγούς στο κέντρο διανομής της αλυσίδας σουπερμάρκετ στο Κρόιντον δεν θεωρεί ότι μπορεί να κατατάξει τον εαυτόν του στην ίδια κατηγορία με το ιατρικό προσωπικό που εργάζεται για να κρατήσει στη ζωή ανθρώπους. Ωστόσο αισθάνεται ότι προσφέρει μια σημαντική υπηρεσία στους ανθρώπους που είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους λόγω της Covid-19.

«Ένα βράδυ, μια Πέμπτη που οδηγούσα σε έναν μικρό δρόμο με σπίτια άνθρωποι χειροκροτούσαν και με χαιρετούσαν, ήταν πολύ παράξενο. Είναι ωραίο να μπορείς να συναναστρέφεσαι ανθρώπους» είπε.

(φωτογραφία αρχείου)