Ο Guccifer, ο διαβόητος χάκερ που τρομοκρατεί τους αμερικανούς πολιτικούς και είχε εισβάλει άλλοτε στα e-mails του Τζορτζ Μπους, αποκαλύπτοντας τους πίνακες με τα σκυλιά που ζωγράφιζε ο πρόεδρος(!), χτύπησε άλλη μια φορά.

Το νέο του «θύμα», ο Μπιλ Κλίντον!

Ο Guccifer απέκτησε λοιπόν πρόσβαση στα ψηφιακά αρχεία της Βιβλιοθήκης Κλίντον και ξετρύπωσε προεδρικά έγγραφα (μέσα από φάκελο με το εύγλωττο όνομα «wjcdrawings»), στα οποία είχε αφήσει ανεξίτηλη τη σχεδιαστική του σφραγίδα ο άλλοτε «πλανητάρχης».

Σε συγκεκριμένο μάλιστα ντοκουμέντο είναι που επικεντρώνεται η προσοχή όλων. Για δείτε…

Για δείτε καλύτερα…


Πρόκειται πράγματι για πέος ή αυτά είναι κακοήθειες; Το επίσημο έγγραφο της αμερικανικής κυβέρνησης κάνει πλέον τον γύρο του κόσμου, με τα πιπεράτα (αν και πικρόχολα) σχόλια να δίνουν και να παίρνουν!

Τα σκαριφήματα του Κλίντον εμφανίστηκαν σε απόρρητο ντοκουμέντο που αφορούσε στον πρώην πρόεδρο της Γιουγκοσλαβίας Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς. Είναι λέτε τυχαίο ότι δίπλα στο όνομα του Μιλόσεβιτς ο «πλανητάρχης» σχεδίασε έναν δράκο (και μια αυτοπροσωπογραφία;);



Όσο για το περίεργο «ιερογλυφικό» με το ανδρικό μόριο, όλοι προσπαθούν να εξηγήσουν πλέον τη συσχέτισή του με τις προτάσεις του εγγράφου, σκιαγραφώντας το ψυχολογικό πορτρέτο του Μπιλ Κλίντον.


Και για να είμαστε δίκαιοι, το επίμαχο σκίτσο μπορεί να είναι κάτι άλλο, ξέρετε, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι… σαξόφωνο!