Το δικό του μεγάλο ευχαριστώ εξέφρασε ένας Ιρλανδός καλλιτέχνης, που βρίσκεται σε αυτο-απομόνωση, λόγω κορονοϊού.

Ο Sean Corcoran χρησιμοποίησε την παραλία στο Kilmurrin Cove για να ζωγραφίσει ένα γιγάντιο «thank you» στην άμμο, αντικαθιστώντας το S του Superman με τον ιατρικό σταυρό. 

Ανεβάζοντας πλάνα από το δημιούργημά του στο Facebook, ο Sean τόνισε: «Ευχαριστώ όλους τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και το νοσοκομειακό προσωπικό για την εκπληκτική γενναιότητά τους σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Η αφοσίωση που δείχνετε είναι εκπληκτική. Είστε όλοι ήρωες».

Ο Sean βρίσκεται σε αυτο- απομόνωση το τελευταίο 10ήμερο μετά την επιστροφή του στην Ιρλανδία από το Llano Environmental Art Festival στο Llano του Τέξας.

Παρότι δεν έχει καθόλου συμπτώματα κορονοϊού, ο Sean λέει πως είχε προετοιμαστεί για να μείνει στο βαν του εάν υπήρχε κάποιος στη παραλία, σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρων από το σπίτι του.

«Τώρα είναι η σειρά μας να παίξουμε τον δικό μας ρόλο. Πρέπει να υποστηρίξουμε το προσωπικό της πρώτης γραμμής δρώντας με υπευθυνότητα» τονίζει. «Πρέπει να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, τους φίλους μας και όλη την κοινότητα. Πρέπει να σταματήσουμε την εξάπλωση του ιού. Πρέπει να ενημερωνόμαστε και να πάρουμε αυτή την υπόθεση σοβαρά» καταλήγει.