Γυναίκα έβηξε σκόπιμα σε προϊόντα αξίας 35.000 δολαρίων σε σουπερμάρκετ της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ σε μία πολύ «διεστραμμένη φάρσα»

Μία γυναίκα στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ αχρήστευσε προϊόντα εκτιμώμενης αξίας 35.000 δολαρίων, σφού έβηξε σκόπιμα πάνω τους, ενώ η πανδημία του κορονοϊού πλήττει τη χώρα.

Όπως αναφέρει η New York Post, την είδηση έκαναν γνωστή μέσω του Facebook οι υπεύθυνοι του καταστήματος.

Η γυναίκα επισκέφθηκε το κατάστημα της αλυσίδας Gerrity’s την περασμένη Τετάρτη και έβηξε πάνω σε φρέσκα προϊόντα, σε ένα τμήμα του πολυκαταστήματος με αρτοσκευάσματα, στα κρέατα και σε είδη μπακάλικου, όπως έγραψε ο συνιδιοκτήτης του μαγαζιού Joe Fasula.

Οι Αρχές ωστόσο δεν πιστεύουν ότι η γυναίκα έχει μολυνθεί από τον κορονοϊό, αλλά θα γίνουν προσπάθειες για να εξεταστεί, είπε ο συνιδιοκτήτης. Η γυναίκα επίσης φέρεται ότι αποτελεί ένα «χρόνιο πρόβλημα» για την τοπική κοινότητα.

«Ενώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι η γυναίκα έκανε μία πολύ διεστραμμένη φάρσα, δεν θα ρισκάρουμε με την υγεία των πελατών μας. Δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να πετάξουμε όλα τα προϊόντα με τα οποία ήρθε σε επαφή» έγραψε ο Fasula.

Τα σουπερμάρκετ Gerrity’s κάλεσαν αμέσως τους αστυνομικούς και περισσότεροι από 15 υπάλληλοι στο συγκεκριμένο κατάστημα συνεργάστηκαν με τον επιθεωρητή υγείας για να καθαριστεί ενδελεχώς και να απολυμανθεί ο χώρος.

«Η υπόθεση έχει φτάσει στον Εισαγγελέα. Με έχουν διαβεβαιώσει ότι θα ασκηθούν διώξεις» είπε ο συνιδιοκτήτης.

Το αποτέλεσμα της «φάρσας» της ήταν το κατάστημα να πετάξει προϊόντα αξίας 35.000 δολαρίων.

«Λυπάμαι πραγματικά για την απώλεια του φαγητού» δήλωσε ο Fasula. «Παρόλο που είναι πάντα κρίμα να πετιέται τόσο φαγητό, σε αυτές τς δύσκολες στιγμές που πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για την ασφάλεια του εφοδιασμού μας με τρόφιμα, είναι ακόμη πιο ενοχλητικό».