Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει τη ζωή των ανθρώπων σε όλα τα επίπεδα, ωστόσο δεν παύουν να υπάρχουν τρόποι με τους οποίους δεν χάνεται η προσωπική επαφή με αγαπημένα πρόσωπα, ακόμη και με εμπόδια.

Σε αυτό το πνεύμα η γιαγιά και ο παππούς μιας γυναίκας στη Μεγάλη Βρετανία «δεν μπόρεσαν να αντισταθούν» να τη δουν να σβήνει τα κεριά για τα γενέθλιά της και στάθηκαν πίσω από ένα τζάμι, παρακολουθώντας από τον κήπο το μικρό πάρτι που γινόταν μέσα στο σπίτι.

Όπως αναφέρει το BBC, οι 89χρονοι Valerie and Sam Horncastle οδήγησαν μία απόσταση 8 χιλιομέτρων από το Suffolk στο Cambridgeshire, για να κάνουν έκπληξη στην εγγονή τους Lauren Godfrey που γιόρταζε τα 30ά της γενέθλια.

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων φιλήθηκε και μίλησε με την οικογένειά τους μέσω ενός τζαμιού.

Η Godfrey δήλωσε ότι αυτό της άφησε μία «γλυκόπικρη γεύση».

Η 30χρονη που είναι και μητέρα δύο παιδιών, ανέφερε ότι οι παππούδες της ήταν «συντετριμμένοι» επειδή έπρεπε να κρατήσουν απόσταση από την οικογένεια εξαιτίας του ιού.

«Ξέρουν ότι είναι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνουν, αλλά δεν μπορούσαν να αντισταθούν στο να έρθουν και να μας δουν να σβήνουμε τα κεράκια. Δεν μας επέτρεψαν να ανοίξουμε ούτε ένα παράθυρο, οπότε απλά μιλήσαμε μέσα από το τζάμι», είπε η Godfrey.

«Ήταν μια τόσο όμορφη στιγμή (όταν οι παππούδες της εμφανίστηκαν) αλλά και λυπημένη ταυτόχρονα. Είναι πραγματικά θλιβερό που οι παππούδες σου, σχεδόν 90, ετών πρέπει να σταθούν στον κήπο και να σε παρακολουθήσουν να φυσάς τα κεριά γενεθλίων σου», πρόσθεσε.