Κανονικά μέσω της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης eClass συνεχίζονται όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου. 

«Το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό με την τεχνογνωσία του θα υποστηρίζει αδιάλειπτα την οποιαδήποτε εκπαιδευτική διαδικασία. Η επικοινωνία με το προσωπικό θα πρέπει να γίνει ψηφιακά μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Η λειτουργία της Βιβλιοθήκης, σε ό,τι αφορά στις έντυπες συλλογές της και στη χρήση των χώρων εξυπηρέτησης του κοινού, αναστέλλεται, διατηρείται όμως κανονικά η πρόσβαση όλων των φοιτητριών και φοιτητών του ΑΠΚΥ στις ψηφιακές συλλογές της Βιβλιοθήκης και η ηλεκτρονική εξυπηρέτηση όλων από το διοικητικό προσωπικό.

«Η ασφάλεια και υγεία όλων είναι η ύψιστη προτεραιότητα. Σας καλούμε να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον εαυτό σας, την οικογένεια και τους οικείους σας. Παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις του Πανεπιστημίου σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του ΑΠΚΥ, αλλά και τις ανακοινώσεις της Πολιτείας σε ό,τι αφορά ευρύτερα ζητήματα πρόληψης και δημόσιας υγείας. Καλή δύναμη και #ΜένουμεΣπίτι!» καταλήγει η ανακοίνωση.