Επειδή αστεία με τέτοια θέματα δεν χωρούν, η εφημερίδα Denver Post προχωρά στη δημιουργία ιστοσελίδας αφιερωμένης στην κάνναβη και αναζητεί διαχειριστή-συντάκτη.

Ο Steve McMillan, δημοσιογράφος της Post, ανέβασε πρόσφατα στο Twitter τη φωτογραφία της αγγελίας, στην οποία διαβάζουμε: «Η Denver Post θέλει να προσλάβει συντάκτη που θα επιβλέπει την ανάπτυξη και λειτουργία ιστοσελίδας με ψυχαγωγικές χρήσεις μαριχουάνας».

Κι αυτό γιατί η πολιτεία του Κολοράντο αποποινικοποίησε το 2012 τη χρήση της κάνναβης, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην αγορά!

Η περιορισμένη πώληση, κατοχή και καλλιέργεια μαριχουάνας (μέχρι και 6 δενδρύλλια) για ψυχαγωγικούς σκοπούς είναι νόμιμη πλέον για ενηλίκους άνω των 21 ετών σε όλη την επικράτεια της πολιτείας. Μέχρι και δώρο μπορεί να κάνει ο χρήστης σε άλλο χρήστη, αρκεί η ποσότητα να εμπίπτει στους περιορισμούς της… μικροποσότητας.

Τα πρώτα μάλιστα καταστήματα πώλησης μαριχουάνας στο Κολοράντο θα ανοίξουν τις πύλες τους την 1η Ιανουαρίου 2014, γράφοντας ιστορία στα συντηρητικά αμερικανικά ήθη. Αναμένεται ότι περισσότερα από 100 μαγαζιά θα κάνουν την εμφάνισή τους την Πρωτοχρονιά.

Στο θέμα μας τώρα, παρά το γεγονός ότι τη μέρα της δημοσίευσης η αγγελία δεν έκανε λόγο για το πλήρες προφίλ του ιδανικού υποψηφίου (όπως εμφανίστηκε τουλάχιστον στις «Θέσεις Εργασίας» της Digital First Media, μητρικής της Denver Post), φαίνεται ότι η θέση του συντάκτη μαριχουάνας πληρώνει 42.000 δολάρια τον χρόνο, διόλου ευκαταφρόνητο ποσό δηλαδή…